PPJ Gaalassa palkittiin ansioituneita pelaajia ja toimihenkilöitä

Hotelli Clarion toimi jälleen kauden päätösjuhlan, PPJ Gaalan näyttämönä 20.11.2021 ja vuoden ansioituneille pelaajille, valmentajille ja toimihenkilöille päästiin jakamaan palkinnot liveyleisön edessä. Seuran omia perinteisiä kategorioita juhlassa olivat Vuoden joukkueenjohtaja, valmentaja sekä joukkue. Lisäksi uudempina kategorioina on Erikoispalkinto sekä pelaajapalkinnot maalivahdeille ja eri ikäkausien parhaille pelaajille. Tässä vuoden 2021 palkitut perusteluineen:

Vuoden valmentaja: Abdirahman (Abdi) Jama

Abdi on aina ystävällinen kaikille, lahjakas valmentaja sekä mahtava lasten kanssa. Hän ei koskaan hermostu, vaikka asiat eivät aina suju ihan odotetusti, hän menee tilanteisiin lapsentahtisesti. Abdi on pidetty valmentaja sekä junnujen, vanhempien että kollegoiden keskuudessa.

Vuoden joukkueenjohtajakaksikko: Maria Ameel ja Hanna-Liisa Harju

Nämä jojot suunnittelevat ja hoitavat aina kaiken viimeisen päälle, jotta niin pelaajilla, vanhemmilla kun myös valmentajilla on helppo toimia ja kaikki tietävät mitä, missä ja milloin tapahtuu. Maria ja Hanna-Liisa pitävät huolta, että ottelutapahtumia on jokaiselle pelaajalle tarpeeksi omalla tasolla. He järjestävät myös kivoja, joukkuehenkeä edistäviä tapahtumia tytöille ympäri vuoden. Kiitos hyvästä työstä Maria ja Hanna-Liisa!

Vuoden joukkue: PPJ A-SM

PPJ:n ASM-joukkue nousi viime vuoden päätteeksi ensimmäistä kertaa seuran historiassa SM-karkeloihin. Sarjanousijan asemassa joukkue ylsi 20 joukkueen sarjassa toiselle sijalle, hopealle. Mestaruus jäi yhden pisteen päähän, mutta joukkue osoitti koko kauden aikana valtavaa luonnetta erittäin nihkeiden alkukauden otteluiden jälkeen. Koko PPJ onnittelee hopean voittanutta joukkuetta, upea suoritus!

Erikoispalkinnot: Fredrik Vikström ja Jukka Konu

Fredrik Vikström:

Erikoispalkinto menee PPJ:n pitkän linjan valmentajalle, jonka valmentajaura PPJ:ssä kesti yli 12 vuotta. Valmennusuraa voidaan pitää seuran näkökulmasta tärkeänä uraauurtavana tienraivaajana. Hänen valmentamansa joukkueet toivat jo uran alkuvaiheessa PPJ:lle harmaita hiuksia kilpailullisen menestymisen myötä. Menestys osoitti, kuinka kyläseuroissakin voidaan menestyä kansallisella tasolla ja kehittää pelaajia inhimillisellä tavalla, PPJ:n arvojen mukaisesti.
Saavutukset muun muassa: Ensimmäiset joukkueet EL-liigassa, PPJ:n ensimmäisen Helsinki Cupin voitto, ensimmäiset SPL:n lopputurnausjoukkueet. Tänä kautena näistä joukkueista oli pelaajia nostamassa miesten joukkuetta 2. divariin, osa voittamassa ASM kultaa ja osa taisteli PPJ:lle myös ensi kauden BSM paikan.
Lyhyesti: Fredalla on ollut hyvin valmennetut ja organisoidut joukkueet, jotka toimineet esimerkillisinä tuleville ikäluokille.
Freda on myös ollut vahvasti mukana kehittämässä ja antamassa mielipiteitään mihin suuntaan seuran valmennuslinjaa viedään ja millä tavalla.
Nyt on kuitenkin Fredalla muita haasteita kotirintamalla ja valmentajan tärkein ominaisuus -> sitoutuminen olisi hankalaa.
Hyviä eläkepäiviä ja comebackia odotellessa…!

Jukka Konu:


Viimeiset 15 vuotta Jukka on ollut tuttu näky kentän reunalla kuvaamassa ja videoimassa PPJ:n pelejä. Kuvauskalusto on kehittynyt vähintään yhtä huimaa vauhtia kuin PPJ seurana. Valokuvaus on vaihtunut pikkuhiljaa korkeatasoiseksi otteluiden videoinniksi ja PPJ:n pelejä on voinut seurata suorina lähetyksinä kotisohvalta tai jälkikäteen loistavina pelien kohokohtien koosteina. Jukan kuvaaminen ei ole rajoittunut pelkästään kolmen oman lapsen joukkueiden kuvaamiseen vaan tällä kaudella olemme saaneet nauttia kotisohvalla esimerkiksi miesten ratkaisevien pelien live-lähetyksistä Jukan kuvaamana! Myös Jukan valokuvia on voinut ihastella useana vuonna Junnulehdissä. Jukka on tehnyt hienoa työtä talkoohengessä, häntä ei ole tarvinnut pyytää kuvaamaan otteluita, koska kuvaaminen on hänelle intohimo. Kiitos Jukka tehdystä työstä! Nähdään taas kentänreunalla tai livelähetyksiä seuratessa. 

Vuoden maalivahdit

Vuoden maalivahti 8 vs. 8 (tyttö) Veera Valonen: Veera on aktiivinen harjoittelija joukkueen kanssa sekä omalla ajalla. Veera on rohkea, innostunut oppimaan uutta sekä tekee aina parhaansa. Hänellä ei ole vielä pitkää taustaa maalivahtina, mutta jo nyt hän näyttää oikealta maalivahdilta.

Vuoden maalivahti 8 vs. 8 (poika) Viljami Tarvainen: Viljamin panos treeneissä on aina 100%, sekä hän harjoittelee runsaasti vapaa-ajalla. Tästä seurauksena hänen kehityksensä maalivahtina on ollut ylämäkeä koko kauden ajan. Viljamin Hyvä asenne ei rajoitu pelkästään omaan toimintaan vaan hän auttaa ja opastaa myös pelikavereita.

Vuoden maalivahti 11 vs. 11 (Walter Viitala -palkinto) Ramneek Singh: Ramppa on todistanut, että määrätietoinen harjoittelu tuottaa tulosta. Hän on ollut yksi avaintekijöistä PPJ:n seurahistorian ensimmäisen SM-mitalin saavuttamisessa. Rampan vahvuuksia torjuntatyöskentelyn lisäksi on hänen asenteensa ja vahva mentaliteetti tärkeissä tilanteissa. Hänellä on upeat kyvyt toimia joukkueessa ja hän on osoittanut hienoa urheiluhenkeä myös siinä miten vastustajaan voi hyvällä tavalla suhtautua.

Vuoden kenttäpelaajat

Leikkimaailma, tytöt Louise Thibblin: Louise on monipuolinen ja esimerkillinen pelaaja, joka omaa hyvän taitotason. Hän on kantava pelaaja peleissä, joukkueen maalitykki, joka on tehnyt kahtena kautena peräkkäin eniten maaleja joukkueessa.

Leikkimaailma, pojat Eemil Nordlund: Eemil on motivoitunut pelaaja, joka on ottanut isoja harppauksia eteenpäin kuluneen kauden aikana. Eemil yrittää harjoituksissa aina parhaansa, eikä luovuta koskaan.

Kaverimaailma, tytöt Emilia Wegelius: Vaarallinen maalintekijä, joka pystyy tarvittaessa ratkomaan otteluita jopa yksin. SM-hopeaa sekä T15 että T14 sarjoissa.

Kaverimaailma, pojat Raminder Singh: Tunnollinen harjoittelija joka asettaa itselleen tavoitteita ja pyrkii määrätietoisesti myös saavuttamaan nämä tavoitteet. Raminder on joukkueensa pelin sielu ja tukipilari. Raminder kuuluu valtakunnallisesti ikäluokan huippupelaajiin ja herättää laajaa kiinnostusta myös muissa seuroissa. Hän on todellinen herrasmies ja kantaa kapteeninnauhaa tyylillä.

Tulevaisuusmaailma, tytöt Erika Pajunen: Erittäin tekninen pelaaja, erinomainen haastamaan 1vs1 tilanteissa. mennen oikeastaan aina vastustajasta ohi ja pistää pallon maaliin!

Tulevaisuusmaailma, pojat Emil Rask: Taitava keskikentän maestro pelasi loistavan kauden ASM joukkueessa ja murtautui tällä kaudella myös lopullisesti miesten Edustusjoukkueeseen. “Emppu” on pelaajana teknisesti taitava, mutta ennen kaikkea älykäs pelaaja, joka on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tällä kaudella tämä ajoituksen mestari laittoi myös pallot verkkoon kovilla tehoilla 21 maalia (16 ASM + 5 Miehet Kolmonen)