PPJ-gaalassa palkittiin ansioituneita PPJ:läisiä

PPJ-gaala pidettiin kuluneena viikonloppuna Clarion-hotellin upeissa puitteissa. Illan aikana palkittiin liki 40 PP:läistä vuoden 2017 saavutuksista.

 

Gaalassa palkitut perusteluineen

Vuoden Joukkueenjohtaja 2017
Pia Kuusiniemi (P04)
Määrätietoinen johtaja, joka uskaltaa tehdä rohkeita muutoksia. Rento ja hauska matkanjohtaja. Pystyy tarvittaessa tekemään nopeita päätöksiä ja kantamaan niistä vastuun. Luottaa poikien, valmentajien ja toimihenkilöiden osaamiseen. Tarvittaessa ymmärrys venyy ja huumoria löytyy. Toimii ansiokkaasti joukkueenjohtajana myös T08-09 joukkueessa

Vuoden Joukkue 2017
Tytöt 02/03
Pieni, mutta pippurinen T0203-joukkue on neljässä vuodessa kehittänyt voittajan taidot ja itseluottamuksen. Lauttasaaren ja Eiran kaupunginosajoukkueista yhdistetyn joukkueen tiellä on ollut haasteita, mutta muille seuroille menetettyjen avainpelaajien tilalle on nopeasti kasvanut entistä vahvempia pelintekijöitä ja pitkäjänteisen valmennustyön tuloksena joukkue on juuri pelannut parhaan kautensa ikinä. Siitä parhaana osoituksena Stadi cup, jossa joukkue sai kaulaansa pronssimitalit kaadettuaan ennakkoluulottomasti ylempien sarjojen joukkueita.

Jokainen pelaaja haluaa kehittyä, harjoittelee tunnollisesti, pelaa ennakkoluulotonta hyvää joukkuepeliä ja jättää kentälle 100% itsestään. Kunnianhimoisen ja systemaattisen valmennuksen tuloksena joukkueesta löytyy sekä yksilötaitoa että peliälyä, ja pelaajien kunto ja psyyke kestävät jokaisen pelin loppuun asti. Tyttöjen vahva joukkuehenki ulottuu myös vapaa-ajalle: kaverille löytyy aina apua ja tsemppausta.

Tiiviisti yhteen hitsautuneen joukkueen tukena toimii iso joukko aktiivisia vanhempia, jotka ansaitsisivat hienosta panoksestaan oman tunnustuspalkinnon.

 

Vuoden Valmentaja 2017
Miro Olsoni & Santtu Ahola (Eira 07)
Hienosti toimiva ja innostava parivaljakko, joka saa pojat viihtymään treeneissä ja tulemaan takaisin hymyssä suin kerta toisensa jälkeen.

 

Vuoden PPJ-toimija 2017
Pasi Riikonen
Pasi palkitaan niin sanotulla kotiseutumitalilla. Pasi tekee PPJ:ssä sekä ja PPJ:n ulkopuolella väsymättömästi työtä Ruoholahden ja Jätkäsaaren nuorten eteen. Pasilla on aina ideoita miten seuraa ja olosuhteita voisi kehittää. Vaikka se ei aina siltä välttämättä tunnukaan, niin niitä myös kuunnellaan. Pasi on ollut erittäin vahvasti myötävaikuttamassa Ruoholahden olosuhteiden paranemiseen, maaleja on tullut yhdelle kentälle lisää ja uusi kenttä tuloillaan.

 

Joukkueiden vuoden pelaajat

Tytöt 10
Bianca Heinola
2010 joukkue on nyt ollut vuoden kasassa ja Bianca on ollut mukana alusta saakka. Bianca on aina treeneissä hyvällä tuulella ja on erittäin hyvä joukkuepelaaja.

Tytöt 08/09
Iiris Kangasniemi
Kehittynyt kauden aikana todella paljon pelaajana. Kova hinku pelaamaan ja taidotkin nykyiseen sarjaa lähes ylivoimaiset.

Tytöt 06/07
Venla Virrantuomi
Kehittynyt kaikilla osa-alueilla paljon vuoden aikana. Jatkuvan kehityksen on mahdollistanut ahkera ja innostunut harjoittelu sekä erinomaiset kognitiiviset taidot.

Tytöt 04/05
Usva Kuuskoski
Pelaaja on erinomainen esimerkki kaikille siitä mitä oikea asenne harjoitteluun ja pelaamiseen saa aikaan, vaikka pelivuosia ei ole vielä takana kuin yksi. Edistynyt vuoden aikana taidollisesti ja harjoittelumotivaatiossa todella paljon, jonka johdosta nousi loppukaudesta pelaamaan ikäluokkansa kärkitasolle.

Tytöt 02/03
Aada Lattu
Joukkueesta olisi voinut valita melkein kenet vaan, mutta Aada on tänä vuonna mennyt erittäin isoja askeleita eteenpäin pelaajana. Aada on aina positiivinen ja on erittäin helppo valmennettava. Aada hoitaa asiat kentän ulkopuolellakin erittäin hyvin ja on siitä syystä erittäin hyvä esimerkki kaikille.

B-Tytöt
Helen Jouhki
Kehittynyt vuoden aikana hurjasti. Tekee tunnollisesti työtä ja voi peluuttaa millä tahansa paikalla. Valmentajan unelmapelaaja

Eira 11
Elias Mäkelä
Joukkuepelaaja vailla vertaa. Asenteen ansiosta helppo valmennettava ja arvokas joukkuetoveri.

Laru 11
Emil Rautiainen
Lahjakas 100% asenteen omaava pelaajanalku osoittanut ensimmäisenä pelivuonna ällistyttänä hienoja otteita treeneissä ja peleissä!

Jätkäsaari 11
Noel Peltoniemi
Noelin kohdalla ei tarvitse mietiä onko futis kivaa. Sen näkee treeneissä niin ilmeestä kuin pelityylistäkin. Loistava esimerkki joukkuekvereille ja vaikka vanhemmille seuratovererillekin.

Eira 10
Olavi Hirvonen
Vuoden aikana valtavasti kehittynyt pelaaja. Joukkuepelaaja joka on ystävällinen, tukee ja kannustaa muita pelaajia.

Laru 10
Eppu Laanti
Vuoden kehittyjä, joka tsemppaa aina täysillä.

Eira 09
Moritz Heinola
Loistava asenne koko vuoden ajan treeneissä, kehittyy jatkuvasti.

Laru 09
Oliver Sulkumäki
Antaa kaikkensa niin treeneissä kuin peleissäkin. Síitä palkintona taidotkin ovat karttuneet vauhdilla.

 

Jätkäsaari 09/10
Jaakko Nikkilä
Kovaa tsemppaava taituri treenaa ja pelaa täysillä.

Eira 08
Artti Pohjanmäki
Tunnollinen harjoittelija joka on ottanut vuodessa huiman loikan eteenpäin. Kaikkien kaveri

Laru 08
Emil Kempas
Emil on osoittanut hienoa kiinnostusta jalkapalloa kohtaan ja treeniaktiivisuus on ollut huippuluokkaa. Lisäksi Emil on panostanut paljon omalla ajalla harjoitteluun, joka on näkynyt hienona kehittymisenä.

Hietsu 09
Kuutti Kaskes
Kuutti on osoittanut suurta innostusta ja sitoutumista jalkapallon treenamiseen. Hän tsemppaa ja kannustaa peleissä ja treeneissä sekä itseään että muita.

Eira 07
Alexander Hämelin
Motivoitunut harjoittelija, joka näyttää esimerkillään mallia joukkuekavereille niin harjoituksissa kuin peleissä. Kehittynyt merkittävästi vuoden aikana.

Laru 07
Aaro Laakso
Liittyi joukkueeseen noin vuosi sitten ja ui välittömästi uusien pelikaverien sekä vastustajien keskuudessa kuin kala vedessä. Tämän veijarin ilmiömäinen kyky tartuttaa ympärilleen hyvää fiilistä sekä rohkealla asenteella pelaaminen on johtanut siihen, että hän kantaa usein peleissä joukkueensa kapteenin nauhaa. Mahtavaa heittäytymistä kentällä, maalissa ja pukukopissa. Todellinen joukkuepelaaja!

Jätkäsaari 07/08
Okko Kaarnakoski
Tällä kertaa palkitsemme pojan, jonka pelillinen kehitys on ollut upeaa, mutta jonka poikkeuksellisen hienoon asenteeseen olemme kiinnittäneet eniten huomiota. Tämä nuori mies kehuu ja kannustaa pelikavereitaan jatkuvasti ja jopa jaksaa lohduttaa toisia tappion tai epäonnistumisen hetkellä.
Pysy aina yhtä positiivisena

Eira 06
Karlo Mercier
Perusteina kehittyminen, asenne, treeniaktiivisuus ja halu kehittyä.

Laru 06
Eetu Ylämö
Joukkuepelaaja vailla vertaa. Omalla asenteellaan parantaa joukkuetta aina kentälle astuessaan.

Eira 05
Eino Elsinen
Eino on pelaaja, joka on koko kauden kunnostautunut asenteeltaan
hyvillä otteilla niin harjoituksissa kuin peleissä. Oman
peliryhmänsä johtajahahmo.

West 05
Jim Holm
Pelaaja on tämän kauden aikana parantanut tekemistään treeneissä ja peleissä sekä nostanut asenteensa uudelle tasolle. Varsinkin isomman roolin ottaminen peleissä, puheen lisääntyminen ja otteiden varmuus on ilahduttanut. Myös muut pelaajat ovat kommentoineet kehitystä pelien aikana ja treeneissä. Vaikka kehittymisen ottaakin tosissaan, ei silti tarvitse olla totinen ja tämä pelaaja on edelleen sama hymyilevä itsensä. Kun pelaaja nostaa tekemisensä tasoa kohti omaa potentiaalia voimme olla tyytyväisiä, etenkin jos kaikki lähtee pelaajasta itsestään

Edustus 05
Anton Karjalainen
Anton on hieno joukkuepelaaja, joka johtaa joukkuetta esimerkillään niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Antonilla on aina 100 lasissa ja kaikesta tekemisestä huokuu tyylikkyys.

P04
Luukas Valppu
Tämä pelaaja on ottanut vuoden aikana isoja harppauksia eteenpäin pelin jokaisella osa-alueella. Nopeutensa ja siihen yhdistetyn hyvän pallokontrollin ansiosta hän on alituinen uhka mille tahansa puolustukselle. Kyseinen pelaaja on aina valmis pelaamaan, peliryhmästä riippumatta, ja harjoittelee aina tinkimättömän kovalla asenteella, mikä tekee hänestä valmentajalle todella mukavan valmennettavan.

Kilpa 04
Taavi Tammi
Vuoden pelaaja Kilpa 04:stä on Taavi Tammi. Hän on aina paikalla, viimeinen lukko, vaikka lukko olisi jo hajonnut hän liukuu ja ryöstää pallon vastustajalta. Valmentaja ei voisi parempaa topparia toivoa

Pojat 03
Alpi Lahti
Alpi treenaa aktiivisesti sekä joukkueen kanssa että omalla ajalla ja se näkyy kehityksessä! Ei koskaan luovuta kentällä ja taistelee viimeiseen hikipisaraan saakka.

Pojat 02
Shavit Nahum
Keskikentällä operoiva taikuri. Aina treeneissä. Säällä kuin säällä. Korvaamaton tyyppi joukkueelle.

B-juniorit
Olli Hukka
Taitoa, asennetta ja huikea työmäärä.

Miehet edustus
Sinan Imaditdin
Sinan on luotettavasti paikalla ja antaa kentällä kaikkensa. Tärkeä osa joukkuetta.

Naiset Edustus
Noora Väisänen
Hyvä tsemppi, positiivinen asenne ja periksiantamattomuus tuovat vuoden pelaajapalkinnon

Naiset harraste
Kristina Haapanen
Tunnollinen pelaaja, joka tekee joukkuekavereista aina parempia, niin kentällä kuin pukuhuoneessa.

Mutsit
Taina Tenhunen
Tainan kehitys pelaajana on ollut merkittävää. Nopeus yhdistettynä pallonkäsittelyyn luo mahdollisuuden antaa enenevässä määrin vastuuta kentällä ja kaikilla mahdollisilla pelipaikoilla.
Tontti, joka Tainan vastuulle annetaan, hoituu moitteetta joka kerta!

Ikis
Olli Römpötti
Jojoilee, pelaa ja pitää ukot kentillä.

Onnea kaikille palkituille!