PPJ-gaalassa palkittiin pelaajia ja toimihenkilöitä

PPJ-perhe kokoontui perinteiseen kauden päättävään gaalaan Jätkäsaaren Clarion -hotelliin maanantaina 12.11.2018. Gaalassa palkintonsa saivat perinteisesti niin vuoden joukkue, vuoden toimihenkilöt sekä jokaisen joukkueen vuoden pelaaja. Tänä vuonna palkittiin ensimmäistä kertaa myös koko seuran vuoden tyttö- ja poikapelaajat leikki-, kaveri- ja tulevaisuusmaailmasta.

 

Gaalassa palkitut perusteluineen

 

Leikkimaailman vuoden poikapelaaja
Veeti Niemelä

Veetillä käy suun sijaan ajatus ja jalat, asenne on kova, kun taas kosketus on samettisen pehmeä. Nöyrä ja hiljainen himoharjoittelija on kasvanut ja kehittynyt viime aikoina paljon, niin urheilijana kuin pelaajanakin. Veeti on tuttu näky Pyrkällä ja Hernesaaressa, jossa hänet voi bongata harjoittelemassa lähes päivittäin. Veeti pelaa aina korkealla tasolla ja häntä ei tarvitse pyytää erikseen keskittymään tai käyttäytymään; ne asiat tulevat hänelle luonnostaan.

 

Leikkimaailman vuoden tyttöpelaaja
Amelie Tuomolin

Ahkera, tunnollinen ja vastaanottavainen harjoittelija sekä luontainen pallopelien pelaaja. Pystyy luontaisesti ratkomaan pelissä vastaantulevia ongelmia sekä toimimaan epämukavuusalueella. Edellä mainittujen asioiden seurauksena kehitys on ollut jatkuvaa ja on pystynyt pelaamaan korkealla tasolla suomen parhaita vuotta vanhempien joukkueita vastaan.

Kaverimaailman vuoden poikapelaaja
Joonas Kohonen

Joonaksella on huippu-urheilijan asenne harjoitteluun ja pelaamiseen, joka näkyy hänen joka päiväisessä tekemisessään. Hän on todellinen joukkuepelaaja joka vaatii itseltään ja muilta kovaa panosta jokaisessa harjoituksessa, samalla osoittaen esimerkillistä käyttäytymistä joukkueen tapahtumissa. Joonas osallistui kaudella 2018 Piirijoukkue cupiin ja sai loistavaa palautetta tapahtumassa olleilta valmentajilta ja oli lisäksi 2004-syntyneiden poikien Hesa Cup voiton takuumiehiä torjumalla voiton kolmessa rangaistuspotkukilpailussa.

 

Kaverimaailman vuoden tyttöpelaaja
Charlotte Wright

Chacce on nouseva talentti B-tyttöjen joukkueessa. Chaccella on huippu-urheilijan ominaisuudet ja hän on alkanut todenteolla tekemään töitä oman jalkapallouransa eteen. Chacce murtautui viime syksynä B-tyttöjen avauskokoonpanoon kovan työn ansiosta ja hänen asenteensa harjoitteluun toimii hyvänä esimerkkinä kaikille.

Tulevaisuusmaailman vuoden poikapelaaja
Anton Puintila 

Anton Puintila oli PPJ:n B-junnujen paras maalintekijä, mutta se on vain yksi Antonin joukkuetta hyödyttävistä ominaisuuksista. Hänen asenteensa harjoituksissa ei ole riippuvainen häntä ympäröivien pelaajien asenteesta. Tämä piirre kielii vahvasta sisäisestä motivaatiosta treenata ja pelata jalkapalloa. Hän vaatii joukkuekavereilta, mutta itseltään vieläkin enemmän.

 

Tulevaisuusmaailman vuoden tyttöpelaaja
Erika Pajunen

Erika on todellinen joukkuepelaaja, joka vaatii itseltään kovaa panosta ja muilta jokaisissa harjoituksissa. Erika suhtautuu jalkapalloon huippu-urheilijan asenteella, joka näkyy hänen päivittäisessä tekemisessä.  Erika kuuluu PPJ:n lupaavimpiin tyttöpelaajiin ja omaa ominaisuudet päästä Suomen huipulle joku päivä. Erika oli historiallisen B1 divisionaan nousun takuunaisia, voittamalla kolme vuotta vanhempien joukossa B2 maalipörssin.

 

Vuoden PPJ-toimija TAINA MALMIVIRTA (B-tytöt)
Kun kentillä kulkee, kuulee toistuvasti saman nimen. Se ei ole seuran pelaajien joukosta löytyvä superlahjakkuus eikä kohti eurokenttiä kulkeva valmentajalupaus. Esiin nouseva nimi on Taina Malmivirta, vaikka Tainan ansioista ja palkintoehdotusten perusteluista voisi kirjoittaa kirjan tiivistetään viesti yhteen lauseeseen: Taina pitää huolta jokaisesta tytöstä kuin omastaan.

Vuoden joukkueenjohtaja Anu Reunanen (Jätkäsaari 07/08)
Vuoden joukkueenjohtajaksi valitaan kesällä Eiraan yhdistyneen Jätkäsaari/Ruoholahti joukkueen joukkueenjohtaja Anu Reunanen. Anu raatoi joukkueen eteen ja jaksoi aina olla avuksi myös seuran suuntaan kun apua tarvittiin ja tarvitaan. Anu nousi esiin, kun etsittiin yhtä palkittavaa loistavasta porukasta.

Vuoden valmentaja Jenna Korhonen (B-tytöt ja Tytöt2010)
Jenna tekee duunia tavoitteellisesti ja välittää aidosti pelaajistaan. Tehnyt hienoa työtä sekä B-tyttöjen että 10-syntyneiden kanssa. Tytöt kehittyvät kovaa tahtia ja pelaavat hienoa futista, mutta joukkueilla näyttää myös olevan tosi hauskaa treeneissä ja peleissä. Jennan kanssa kun keskustelee, niin hän on aina super innostuneen ja motivoituneen oloinen työstään. Ei narise tai valita, mutta uskaltaa rohkeasti sanoa mielipiteensä ja näkemyksensä.

Vuoden joukkue Kilpa04
Vuoden joukkueen kausi alkoi liki kriisitunnelmissa, talvella ei tiedetty onko kesällä joukkuetta. Yhteiselle matkalle kuitenkin lähdettiin pelaajien, valmennuksen ja taustojen yhteisellä päätöksellä. Tuloksena joukkue pääsi maalin päähän Etelä-länsi liigasta, voitti Helsinki –cupin voitto ja toi pojan kotiin myös SPL2 –turnauksesta. Myös kriisi selätettiin ja peli-ilo löydettiin kauden aikana.

 

Tyttöjoukkueiden vuodden pelaajat

Tytöt 11 Kerttu Rannikko
Aina yhtä innokkaasti treeneissä mukana. Iso halu oppia ja näyttää uusia opittuja taitoja.

Tytöt 10 Veera Valonen
Veera on vuoden aikana kehittynyt erittäin paljon pelaajana ja on ilo seurata kuinka Veera itsenäistynyt pelaajana. Veera on mahtava joukkuekaveri kaikille.

Tytöt 0809 Pihla Kobylin
Ahkera ja innostunut harjoittelija omaa erinomaisen peli-älyn.

Tytöt 0607 Iines Mynttinen
Iines on kehittynyt pelaajana paljon kauden aikana. Vaikka ei ole äänekkäimpiä tyttöjä, toimii treeneissä ja peleissä omalta osaltaan tiimihengen nostattajana. Käyttäytyy asiallisesti treeneissä, tulee niihin ajoissa ja kuuntelee valmentajan ohjeita.

Tytöt 0405 Sonja Ryhänen
Sonja pelaaja on ottanut vuoden aikana valtavan kehitysaskeleen eteenpäin kaikin puolin. Toimii esimerkkinä muille sekä kentällä että kentän ulkopuolella tinkimättömän asenteensa avulla. Esimerkillinen taistelija joka ei anna tuumaakaan periksi.

B-Tytöt Maj Nyholm
Maj on esimerkillinen pelaaja kentällä sekä kentän ulkopuolella. Aina paikalla treeneissä ja peleissä ja aina hyvällä tuulella. Maj on jokaisen valmentajan unelmapelaaja.

 

Poikajoukkueiden vuoden pelaajat

Eira 12 Eemil Nordlund
Joukkuepelaaja isolla Jiillä nauttii silminnähden jalkapallosta ja näyttää esimerkkiä muille pelaajille. Valmentajan unelma kuuntelee ohjeita ja tekee ohjeiden mukaisesti

Laru 12 Sisu Säkkinen
Virtuoosimainen ja periksiantamaton maalinsylkijä pistää vastustajan polvet tutisemaan aina kentälle astuessaan.

Jätkäsaari 12 Hudeifi Jama
Peleissä joukkueen kantava voima, joka ratkaisee pelit omalle joukkueelleen laittamalla itsensä sisukkaasti likoon. Vaikeinakin hetkinä uskoo aina auringon paistavan ottelun lopussa.

Eira 11 Aksu Hokkanen
Aksu on ollut esimerkillinen pelaaja koko kauden. Aksu on kehittynyt kauden aikana todella paljon ja peleissä hän antaa aina kaikkensa. Aksusta näkee että hän rakastaa pelata jalkapalloa.

Laru 11 Reko Parm
Aktiivisuus harjoituksissa ja peleissä on liki 100%.
asenne, tekeminen ja halu harjoitella 100%
Nämä ominaisuudet ovat esimerkillisiä muille pelaajille, joka nostaa koko joukkueen tekemistä!

 

Jätkäsaari 11 Petja Peltola
Petja on ahkera harjoittelija ja kuuntelee hyvin ohjeita. Hän saa vaikeatkin asiat näyttämään helpolta. Pelaa aina täysillä ja laukoo hyvin molemmilla jaloilla.

Eira 10 Leo Rantaniemi
Huikea kehitys kauden aikana. Ahkera treenaaja ja eniten ”in”-ilmoituksia nimenhuudossa. Vapaa-aikana pelailu on tukenut kehitystä.

 

Laru 10 Rasmus Vuorio
Kohtelias nuorimies, joka kannustaa ja tsemppaa aina muita. Osallistuu aktiivisesti tapahtumiin ja tsemppaa aina täysillä treeneissä ja peleissä.

Eira 09 Maxim Hankia
Tartuttaa jäätävän energisyytensä myös muihin joukkuekavereihin saaden jengin aivan liekkeihin. Treenien jälkeen ei koskaan tarvitse arvuutella jääkö Maxim pelailemaan muiden jätkien kanssa vai ei. Kehityksessä futaajana Maximilla onkin näkynyt selvästi omatoimisen harjoittelun hyödyt.

 

Laru 09 Uno Gahmberg
Uno on pelaaja, joka herättää kadonnutta pihapelikulttuuria uudelleen eloon naapurustossaan. Varmasti tämänkin kautta ottanut merkittäviä kehitysaskeleita kauden aikana. Kikkavalikoima erittäin laaja ja peleissä löytyy rohkeutta käyttää “työkalupakkia” edukseen.

 

Jätkäsaari 09/10 Juho Aurola
Esimerkillinen joukkuepelaaja, joka jättää peleissä kentälle kaiken mitä annettavana on. Treeneissä kuuntelee ja toteuttaa valmentajan ohjeet.

Eira 08 Otso Niiranen
Otso on tunnollinen treenaaja. Hän on rauhallinen, suoraselkäinen kaveri, joka antaa peleissä kaikkensa eikä peruuttele. On tunnettu kyvystään venyä vielä hieman pidemmälle kuin vastustaja olettaa, ja siten pärjää myös tolppien välissä

 

Laru 08 Veeti Niemelä
Tämä pelaaja on sitoutunut oman joukkueen tapahtumiin sekä harjoitellut ahkerasti myös omalla ajallaan. Lisäksi Veeti on osoittanut esimerkillisiä joukkuepelaajan merkkejä sekä omia joukkutovereitaan, että joukkueen toimihenkilöitä kohtaan.

 

Hietsu 09 Elliot Kujala-Mulcahy
Elliot on vuoden kehittyjä. Elliot on kehittynyt suuresti kokonaisvaltaisessa pelaamisessa sekä henkilökohtaisessa pelitaidossa. Hän on myös toiminut tärkeänä osana kannustavaa ilmapiiriä.

 

Eira 07 Luka Koivu
Kehitys omalla pelipaikalla on vuoden aikana ollut huikea Joukkue tarvitsee aina kaikkensa joukkueen ja kaverien eteen antavia joukkuepelaajia, Luka on ennen kaikkea joukkuepelaaja.

 

Laru 07 Daniel Alava
Daniel on aloittanut futiksen kaksi vuotta sitten ja alusta alkaen suhtautunut harjoitteluun määrätietoisesti ja ahkerasti. Näiden kahden vuoden aikana hän on pelannut kaikissa joukkueen peliryhmissä ja on lunastanut ansaitusti paikkansa vasta perustettuun ikäluokan edustusjoukkueeseen

J0708 Topi Turunen
Topi toimii esimerkillisesti kentällä ja sen ulkopuolella, kyseessä on johtava pelaaja joka pystyy pelaamaan usealla eri paikalla.

 

Eira 06 Eero Kuusanmäki
Hyvä esimerkki muille pelaajille. Eero on todella motivoitunut harjoittelemaan ja kehittymään pelaajana. Reilu ja tasapuolinen muita joukkuekavereita kohtaan. Myös huikeaa kehitystä pelaajana kuluneen pelikauden aikana.

 

Laru 06 Onni Kuvaja
Onni on peliryhmänsä esimerkillinen kapteeni, tunnollinen treenaaja ja pystyy ottamaan tarvittaessa vastuuta myös joukkueemme toisessa peliryhmässä. Pelikavereiden mielestä hyvä pelaaja ja huipputyyppi!

 

Edustus 06 Mustafa Abdulmuttaleb
Tunnollinen harjoittelija, joka taistelee peleissä molemmissa päädyissä. Kehittynyt paljon viimeisen vuoden aikana ja on taidollisesti joukkueen ehdotonta kärkeä.

 

Eira 05 Ilya Taranenko
Vastikään jalkapallon aloittanut Ilya on omalla nopealla kehityksellään osoittanut pelikavereille ja valmentajille miten nopeasti tunnollinen treenaamiseen paneutuminen ja silmin nähtävä palo jalkapalloon kehittää taitoja.

 

West 05 Victor Langhoff
Kehittynyt pelaajana viime vuosien aikana kovaa tahtia perustuen omaan työmoraaliin ja harjoitteluun. Joukkue valitsi hänet kapteenien kapteeniksi, ja Vici onkin osoittanut kentällä johtajuutta sekä puhumalla että omalla esimerkillä. Ei ole yhdessäkään ottelussa lopettanut pelaamista, vaikka tilanne olisi ollut tukalakin.

Edustus 05 Jonatan Eskola
Aktiivisuus ja motivaatio harjoituksissa on näkynyt huimana kehityksenä ja pelillinen kehitys on näkynyt peleissä konkreettisina tuloksina.

U04 Ahti Halkka
Ahti on vuoden aikana kehittynyt jatkuvasti, viikoittain. Peleissä hän pelaa tasaisesti omalla tasollaan pelistä toiseen. Hänen läsnäolonsa harjoituksissa on ollut lähes sataprosenttinen. Vuoden mittaan hän on ollut joukkueen kovin treenaaja harjoituksissa ja puurtaja peleissä.

Kilpa 04 Atte Matilainen
Mielettömän hyvän asenteen omaava pelaaja. Tekee jatkuvasti töitä harjoituksissa ja peleissä ollakseen parempi pelaaja. Kehittynyt huimasti vuoden aikana, nyt on aika palkita kova duuni.

2003 Samuel Sjölund
Uskomaton ja esimerkillinen asenne. Vetää jokaisen tilanteen harjoituksissa sekä peleissä loppuun asti. Ja joskus myös tilanteen jäljeenkin

B-Pojat Joonas Paajanen
Joonas on ottanut itse vastuuta omasta kehittymisestään. Valmentajan ei tarvitse tsempata ja motivoida Joonasta harjoittelemaan laadukkaasti. Korkea sisäänrakennettu motivaatio on tehnyt pelaajasta joukkueen yhden kantavista voimista.