PPJ Iltakoulu – Perjantaina 20.4.2018

Terve kaikki aktiiviset seuratoimijat! Taas on aika kokoontua polttavien juniorijalkapalloaiheiden ympärille Iltakouluun.

Tällä kertaa meille tulee puhumaan kaksi paljon suomifutista kentältä ja sivusta nähnyttä Sasu Setälä (PPJ Fortum tutor) ja Lasse Lagerblom (PPJ Oma fysio, Terveystalo)

Lasten ja nuorten jalkapalloharjoittelu – näkökulmia oppimiseen, kokonaisvaltaiseen valmentamiseen ja fyysiseen kehitykseen.
Fyysinen harjoittelu lajin ehdoilla vai irrallaan? Tapahtuuko jalkapalloharjoituksissa oppimista, onko valmentaja myös opettaja? Miksi valmennat? itseäsi vai pelaajia varten? Tekeekö valmentaja pelaajia vai tekeekö pelaaja itsestään pelaajan?

Tulkaa kuuntelemaan ja keskustelemaan kahden huippuosaajan säestyksellä ja saamaan ajatuksia ja virikkeitä omaan tekemiseen ja miten ottaa seikat huomioon omassa tekemisessämme.

Tarjolla on tietenkin ruokaa ja juomaa talon puolesta (alkoholit omasta pussista). Tulkaa kuulemaan ja keskustelemaan meille yhteisistä ja tärkeistä asioista ja nauttimaan hyvästä seurasta ja ilmapiiristä!

Tarkemmat tiedot löytyy täältä!