PPJ ja MATE-Football Oy yhteistyöhön

PPJ aloittaa valmentajansa Mateus “Mate” Decat de Arrudan yhtiön MATE-Football Oy:n kanssa tiiviin yhteistyön jalkapallon pienryhmä- ja yksilövalmennuksessa. Yhteistyö mahdollistaa PPJ:n motivoituneimmille pelaajille lisäharjoittelun tutuissa paikoissa huippuvalmennuksessa.

PPJ tarjoaa jäsenilleen joukkuetoiminnan lisäksi useita eri harrastamisen mahdollisuuksia kuten Tehotreenit, Fudiskoulut, aamutreenit, harrastuspohjaista kuntofutista ja fyysistä valmennusta. Yhteistyöllä MATE-Football Oy:n kanssa seura haluaa mahdollistaa lisäharjoittelun myös motivoituneimmille ja edistyneimmille pelaajille tuomalla valikoimiinsa uudenlaisen lisäharjoittelumahdollisuuden 

“Mate” Decat on tuttu hahmo seuran pelaajille jo vuodesta 2018 alkaen. Mate toimii PPJ:n 2011 edustusjoukkueen vastuuvalmentajana sekä vastaa taitokoulutoiminnasta. MATE-Footballin pienryhmä- ja yksilövalmennuksiin osallistuu jo nyt useita seuran pelaajia ja yhteistyöllä halutaan varmistaa myös jatkossa seuran pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet sekä olosuhteet tutuista harjoittelupaikoista. Mate jatkaa edelleen myös muita tehtäviään PPJ:ssä.

Axel ”Akke” Orrström, PPJ:n valmennuspäällikkö: ”Mate on pystynyt luomaan innostavan toimintatavan ja olemme luonnollinen kumppani, josta molemmat osapuolet hyötyvät. Yhteistyö MATE-Footballin kanssa tuo uuden tukitoimen pelaajakehitykselle lähelle PPJ:tä.

 Mateus ”Mate” Decat:“Rakastan jalkapalloa, yrittämistä ja nuorten kanssa toimimista, Olen jo muutaman vuoden vetänyt erillisiä pienryhmä- ja yksilövalmennuksia ja on hienoa saada mahdollisuus entistä parempiin olosuhteisiin PPJ:n avulla ja mahdollistaa myös intohimoisesti lajiin suhtautuvien entistä parempaa harjoittelua.”

Mikä on MATE-Football:

·         Paras, innostavin ja laadukkain yksilövalmennnus, joka tarjoaa työkalut omatoimiseen harjoitteluun motivoituneille ja innokkaille nuorille futareille. 

·         60 min kestävä laadukas harjoitus, joka sisältää monipuolisesti jalkapallon teknisiä ja fyysisiä ominaisuuksia.

·         Lisäksi psyykkinen valmennus on tärkeä osa kokonaisuutta.

Videoita treeneistä ja infoa toiminnasta löydät myös Mate-Footballin Instagramtililtä https://www.instagram.com/mate.football/?hl=fi

Hinnasto (hinnat sis. alv):

1on1 – Yksityistunti 1 hlö (pelaaja + valmentaja) 65e/h

Pienryhmä 2-3 pelaajaa: 40e/h/pelaaja

Pienryhmä 4-6 pelaajaa: 30e/h/pelaaja

Tiedustelut yksilö- ja pienryhmävalmennuksesta suoraan Matelta:

Mateus Decat de Arruda

matefootball1@gmail.com

+358 44 050 6962