PPJ ja Terveystalo yhteistyöhön -Fysioterapeutit Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom palvelevat PPJ:läisiä

PPJ ja Terveystalo ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka antaa PPJ:läisille mahdollisuuden hoidattaa sekä jalkapallo- että muut vaivansa ja sairautensa Terveystalossa. Terveystalon toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoissa kantakaupungissa, mm. Kampissa, Keskuskadulla ja Ruoholahdessa. Sopimuksen tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta!

PPJ:n pelaajia Terveystalossa palvelevat arvostetut fysioterapeutit Sasu Setälä ja Lasse Lagerblom.

Toimintaohjeet: Terveystalossa asioidessaan tulee henkilön mainita PPJ:n nimi ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, myös kartuttaa seuralle ns. yhteistyösopimuspisteitä. Terveystalo maksaa PPJ:lle viisi prosenttia komissiomaksua seuran jäsenten ja heidän perheenjäsentensä kautta saaduista maksuista (ei koske työterveyshuoltoa).

Ajanvaraus 030 6000, www.terveystalo.com tai 050 560 8619


Fysioterapeutti Lasse Lagerblom 040 721 2473

Fysioterapeutti Sasu Setälä 050 541 0234

Ohjeet kuinka toimia vahingon sattuessa!

Pelaajan hoitoketju – PPJ

Terveystalon toimipisteet ja palvelut

Terveystalo Kamppi
Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

Yleislääkäripäivystys 24/7
Kuvantaminen 24/7
Laboratorio 24/7

Tapaturmapäivystys
arkisin 8.00-22.00
viikonloppuisin 12.00-22.00

Hammaslääkäripalvelut
arkisin 8.00-20.00
viikonloppuisin 10.00-17.00

Muita Terveystalon toimipisteitä lähelläsi ovat mm. Terveystalo Ruoholahti ja Terveystalo Keskuskatu.

Terveystalon palvelut urheilijoille

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin…

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Lisää tietoa Terveystalo Sportista löydät täältä.

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessa https://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.