PPJ:n syyskokouksen päätöksiä

Seuran syyskokous pidettiin 7.12.2021 ravintola Casa Maressa Lauttasaaressa. Kokouksessa esitettiin sekä vahvistettiin talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2022. Toimintasuunnitelmasta pari poimintaa: Eerikkilän PPJ-leiri pidetään ensi kesänä yhteisesti sekä tyttö- että poikapelaajille, ja ensi vuonna perustetaan kaupunginosajoukkue PPJ Väiski.

Toimintasuunnitelma on kokonaisuudessaan luettavissa täältä: PPJ_Toimintasuunnitelma_2022

PPJ:n jäsenmaksuun ei tehty muutoksia, se on edelleen 150e vuonna 2022. Kertaluonteisesti jäsenyyden aikana maksettava PPJ olosuhdemaksu pysyy 100 eurossa ja kannatusjäsenmaksu 50 eurossa.

Hallitukseen valittiin entiseen tapaan 8 jäsentä ja puheenjohtaja. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sami Aurejärvi. Jäsenehdokkaita oli yhteensä 9, joten kokouksessa suoritettiin äänestys. Sen tuloksena hallitukseen valittiin entinen kokoonpano eli Mikael Anthoni, Paula Enström, Timo Drachman, Tuija Gustavsson, Tuomas Parm, Pasi Riikonen, Tony Rönnqvist sekä Anna Santalahti. Hallituksen jäsenet ja heidän vastuualueensa esitellään tammikuun PPJ Jäsentiedotteessa.