PPJ:n vuoden 2016 palkitut

img-20161108-wa0001-2

PPJ Gaalassa 07.11.2016 palkittiin seuraavat pelaajat ja toimijat:

Eira 10               Filip Mercier

Pelaaja joka lähtökohtaisesti on aina paikalla ja aina hyvällä tuulella, pelillisesti taitava ja kannustaa aina muita pelaajia. Kaikkien kaveri ja joukkueen ilopilleri.

Laru10               Eetu Hiljanen

Kasvanut ja tsempannut hienosti alun arkuudesta ja nyt vetelee jo liukkareita pelin tuoksinassa.

Jätkäsaari 09/10   Urho Jukarainen

Aina mukana innolla ja hymyillen.

Eira09                Alex Tuomolin

Tsemppari pelaa aina joukkueelle.

Laru09               Viljami Everi

Viljami pelaa jalkapalloa isolla sydämellä. Häneltä ei jää yksikään treeni tai peli väliin. Kentällä hän näyttää liitävän ja on aina siellä missä tarvitaan. Viljami myös treenaa sata lasissa, kuuntelee valmentajan ohjeet ja keskittyy.

Hietsu09           Ari Harjamaa

Ari on aktiivinen harjoittelija joka antaa kaikkensa treeneissä sekä peleissä. Arilla on loistava pelisilmä ja maalintekotaito. Tahdonvoimaa vaikka muille jakaa!

Tytöt08/09       Ira Skog

Ira on aina paikalla. Kehitykselle vetää vertoja vain innostus.

Eira08                Rene Rantaniemi

PPJ:n riveihin alkuvuodesta liittyneen Renen kehitys pelaajana on ollut huikeaa. Rene on oppinut valtavan määrän lajitaitoja lyhyessä ajassa. Kaikille reilu ja kaikki huomioon ottava Rene on aktiivinen harjoittelija joka pelaa aina täysillä ja hymy huulilla.

Laru08               Teo Hyryläinen

Teo on ollut poikkeuksellisen innokas ja aktiivinen harjoittelija, innokkuus on heijastunut myös suorituksiin peleissä. Reipas ja iloinen poika kaipaa haasteita ja ottaa opiksi epäonnistumisista.

Jätkäsaari07/08    Otso Heikkinen

Joukkueemme vankkumaton muuri, taitava pelaaja jonka veto tulee kuin tykinsuusta. Puolustajana aivan omaa luokkaansa. Kehittynyt ja kasvanut vuoden aikana tärkeäksi tiimipelaajaksi.

Laru07               Juho Tynys

Juho on kehittynyt huimasti vuoden aikana ja panostanut paljon omalla ajalla harjoitteluun. Juho on esimerkillinen joukkuepelaaja joka kunnioittaa valmentajia, kanssapelaajia, sekä joukkueen sääntöjä. Erityisesti hän on kasvattanut vuoden aikana pelirohkeutta ja sitä kautta kehittänyt nuorelle pelaajalle huipputärkeän ominaisuuden – halun haastaa itsensä.

Eira07                Nooa Kairenius

Nooa on motivoitunut harjoittelija, joka tsemppaa jokaisen tilanteen loppuun asti. Nooa on kehittynyt pelaajana huomattavasti viime vuoden aikana.

Tytöt06/07       Alexandra Thibblin

Alexandra on vuoden aikana kehittynyt valtavasti sekä pelillisesti että kentän ulkopuolella. Hän treenaa aina iloisena ja hyvällä asenteella. Peleissä Alexandra on ottanut ison roolin sekä puolustuspäässä että maalitykkinä.

Eira06                Andre Moorhouse

Andren treeniasenne on esimerkillinen. Lisäksi Andre on yksi koko kauden nopeimmin kehittyneitä pelaajia.

Laru06               Mikael Savolainen

Mikael on peliryhmänsä ehdoton avainpelaaja. Pelaajalla on esimerkillinen treeniasenne: hän tekee aina parhaansa eikä pelleile treeneissä ja on siksi helposti valmennettava. Mikael on PPJ 06 Larun vuoden aikana eniten kehittynyt pelaaja.

ERIKOISPALKINTO – Vuoden PPJ-toimija

KOKO 2004 IKÄLUOKAN VANHEMMAT JA VANHEMPIEN TALKOOHENKI

Palkinto menee molempien 04 joukkueiden (siis kilpa ja muut) tukijoukoille eli vanhemmille seuratoiminnan idean ymmärtämisestä.

Koko ikäluokan vanhemmat ovat hyvin sitoutuneita ja ymmärtäneet seuratoiminnan idean esimerkillisesti. Hyvä yhteen hiileen puhaltaminen on mahdollistanut yhteistyön myös pelien ulkopuolella. Ennen kaikkea sitoutumisesta lasten harrastamisen mahdollistamiseksi kertoo se, että mihinkään ikäluokan toimintaan ei ole koskaan tarvinnut nakittaa ketään, vaan ihmiset osallistuvat vapaaehtoisesti ja oma-aloitteisesti. Näin kaikki ei kaadu joukkueenjohtajien harteille vaan vastuunkantajia löytyy pyydettäessä tarpeen mukaan aina kaikkiin tilanteisiin.

Lisäksi kaikki käyttäytyvät kivasti ja myös vaikeista asioista osataan kysyä ja puhua ystävällisessä hengessä ja antaa asiallista palautetta.

FunFitFutis 9-11 v      Nazanin Amiri

Nazu yrittää aina parhaansa, hän on innokas ja kehittynyt hurjasti

FunFitFutis 12-14v     Emilia Puputti

Emilia on tosi positiivinen, avoin ja täysillä mukana

FunFitFutis 15-18v    Milo Määttä

Milo on aina messissä ihan täysillä ja tekee kaiken tosi särmästi

Eira05                Oscar Sundell

Oscar Sundell – pelaaja joka on pelannut tasaisen varmoin ottein tolppien välissä koko kauden. Pystyy myös pelaamaan kentällä monella eri pelipaikalla. Aina kentällä ollessaan motivoitunut ja nälkäinen oppimaan uutta.

Ruoholahti05/06  Niilo Nylund

aktiivinen treeneissäkävijä, joka osaa pelata lähes millä tahansa pelipaikalla. Valmennusporras antaa erikoismaininnan: kuuntelee valmentajien neuvoja eikä valita esim. vaihtuvista pelipaikoista.

Laru05              Tuure Sirkkanen

Tuure haluaa pelata ja tehdä maaleja. Hieno ominaisuus on tahto tehdä maaleja ja suhtautua niihin ilman turhaa leijumista. Maalit ja pelaaminen itsessään riittävät palkinnoksi. On aina valmis tuuraamaan myös toisten ryhmien peleissä ja turnauksissa. Paransi kauden edetessä pelaamisen lisäksi myös harjoituksissa tekemistä.

05vihreä           Eelis Moisio

Taitava pelaaja, joka laittaa aina joukkueen etusijalle. Tekee pelaajista ympärillään parempia. Kuuntelee ohjeet ja uskaltaa soveltaa.

VUODEN VALMENTAJA

HARRI WESTERLUND Tytöt 99/01

Harri Westerlund on toiminut nyt neljä vuotta PPJ:ssä tyttöjoukkueen valmentajana. Hän on erittäin pitkäjänteisesti kehittänyt pelaajiensa jalkapallotaitoja hyödyntämällä mm. Wim Coerverin menetelmiä. Harri on erittäin sitoutunut viemään pelaajiaan ja joukkuettaan eteenpäin. Hän on myös aktiivisesti edistämässä pelaajiensa mahdollisuuksia saavuttaa esim. aluejoukkuetaso olemalla yhteydessä alue- ja maajoukkuevalmentajiin.

Harrin työ on johtanut hänen joukkueensa, T99/01, selkeästi parempaan menestykseen.

PPJ TAALERIT  Topias Lähteenmäki

Puolustuspään luottopelaaja, joka on joukkuepelaaja. Hän on kehittynyt myös viimeisen kauden aikana pelaajana.

PPJ MUTSIT     Nina Koskela

Nina on kehittynyt pelaajana paljon vuoden aikana, asenne on aina positiivinen, myös palautetta saadessa. Rohkea tilanteisiin meno ja periksi antamaton peliasenne on lisännyt Ninan vastuuta kentällä ja kehitys on tuonut varmuutta pallonkäsittelyyn!

IKIS                    Jyri Vilamo

Pitää maalinsa puhtaana ja jakaa ikisten kuulumiset Facebookissa koko seurayhteisölle.

Tytöt04/05      Leila Suonio

Erittäin aktiivinen ja jalkapallosta innostunut pelaaja on kehittynyt vuoden aikana suunnattomasti. Ratkaisi omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan useita tiukkoja ja tärkeitä pelejä. Pelasi kauden aikana neljän eri ikäluokan pelejä ja siinä samassa syntyi 52 maalia.

Pojat 04            Eemeli Leppälä

Eemeli on todellinen valmentajan ja joukkuekaverien luottopelaaja. Hän käy aktiivisesti treeneissä ja harjoittelee aina esimerkillisesti. Pelaajana hän on erittäin monipuolinen jalkapalloilija; vahva pääpalloissa, katkoissa, kaksinkamppailuissa, sekä erinomainen avaamaan peliä puolustajan paikalta. Lisäksi laukaus on joukkueen tulisimpia.

Kilpa 04            Otso Matilainen

Otsolla on valtava halu oppia ja kehittyä pelaajana. Hän kuuntelee tarkasti ohjeita ja pystyy noudattamaan niitä. Kauteen mahtui ylä- ja alamäkeä – ja muutama nätti kaappi. Kauden lopulla oli helppo nähdä, että hän oli mennyt hurjasti eteenpäin.

Pojat 03            Aleksi Pajala

Kehittynyt huimaati kauden aikana, pelaa aina voitosta 180% teholla, mutta osaa myös esimerkillisesti käsitellä tappioita. Edistää hyvää joukkuehenkeä.

Kilpa02              Eero Härmä

Taitava pelaaja pelaa joukkueelle ja luo hyvää joukkuehenkeä näyttämällä esimerkkiä kentällä ja kentän ulkopuolella.

Pojat 02            Nicholas Brown

Todellinen johtaja kentällä ja sen ulkopuolellla. Raamikas toppari, joka ei vastustajilleen armoa anna. Kovalla asenteella ja älykkyydellä varustettu PPJ:n nollakakkosten kulmakivi.

Tytöt 02/03     Maija Lappalainen

Pelaaja, jonka treenaamista ja sitoutumista jalkapalloon on ilo seurata. Näyttää omalla tekemisellään muille hyvää esimerkkiä. Maijan osallistuminen joukkueen tapahtumiin lähentelee sataa prosenttia.

VUODEN JOUKKUEENJOHTAJA

PAULA ENSTRÖM (pojat 03)

PPJ:n vuoden 2016 joukkueenjohtaja on Paula Enström. Paula on yli seitsemän vuoden ajan toiminut ensin Laru 03 ja sittemmin ikäluokan 03 jojona. Hän on tehokas, jämpti ja oikeudenmukainen. Hän osaa kuunnella, jaksaa keskustella, ja tekee päätöksensä näiden perusteella. Hänen joukkueensa, 03-pojat, on erinomainen joukkue mm. Paulan hyvin vetämän taustaorganisaation takia. Joukkueessa on kysytty mikä on erityisen hyvää PPJ:ssä. Vastaus oli yksiselitteinen: PAULA.

Tytöt99/01     Maj Nyholm

82 peliä, 20 maalia, kultainen taitomerkki, joukkueen kovakuntoisin pelaaja ja luotettava keskikentän työmyyrä.

Pojat01            Ilmari Vuorio

Hän on kiistatta joukkueen sitoutunein harjoittelija ja pelaaja, joka aina tukee muita vaatimatta itselleen huomiota.

Imppu on pelannut eniten minuutteja ja täyttänyt oman roolinsa hienosti pelaamalla omaa peliä omien vahvuuksiensa mukaan

PPJ/PK-35 yhteisjoukkue  Elias Lappalainen

Jo pitkän aikaa todella kovaa sitoutumista jalkapalloon, sekä paljon harjoittelua omalla ajalla. Aktiivinen sitoutuminen joukkueen toimintaan ja hyvää joukkuehengen ylläpitämistä. Puki ensimmäisen kerran urallaan Suomen maajoukkuepaidan päälle elokuun Viro-maaottelussa.

Pojat99/00     Zia Ebrahimi

Zia on vuoden tulokkaana erittäin omistautunut ja motivoitunut pelaaja . Loistava tsemppari ja lyhyessä ajassa kehittynyt katujalkapalloilijasta joukkuejalkapalloilijaksi.

Edustus             Matias Anthoni

Asenne peleissä ja treeneissä rautainen. Puolustaja, jota vastaan kukaan ei halua pelata.

Naiset                Minna Lehdonvirta

Tunnollinen, vastuullinen tsemppaaja ja hyvän hengen luoja.

VUODEN JOUKKUE     Pojat 02

Nollakakkoset ovat iässä, jossa yleensä ollaan muut asiat alkavat kiinnostaa ja joukkueen koko pienenee rajusti. Ei PPJ02 -joukkueessa. Kaikki tahtovat tähän jengiin. Drop outin sijaan 02 kasvaa. Ikäluokan muidenkin joukkueiden keskuudessa PPJ02:lla on positiivinen maine hyvähenkisenä joukkueena, jossa on kiva pelata, mutta myös erinomaiset olosuhteet kehittyä futarina. Joukkueeseen siis tulee kokeneita futareita muista joukkueista, mutta myös uudet täysin noviisit otetaan vastaan ja joukkueeseen onkin liittynyt useita huomattavan myöhään jalkapallon aloittaneita pelaajia.

Yhteishenki eri peli- ja harjoitusryhmien välillä on loistava ja joukkue onkin yksi kokonaisuus. Yksi kokonaisuus viettää aikaa yhdessä, peli- ja harjoitusryhmät ylittäen, myös vapaa-ajallaan. Teinien maailma on usein kova ja raaka, PPJ02 joukkueessa vallitsee kannustava fiilis, jossa kaveria tuetaan vaikeina hetkinä ja iloitaan yhdessä kun on aihetta juhlaan.

P02-jengi on luonut puitteet, jossa nuoren on hyvä kasvaa ja kehittyä sekä jalkapalloilijana että ihmisenä. Kundeilla on matala keskustelukynnys koutsien ja tukijoukkojen suuntaan. Poikia sekä valmennetaan että kasvatetaan.

wp_20161107_19_27_42_pro