Sinustako vastuuvalmentaja PPJ:n 2006-syntyneille pojille?

Etsimme vastuuvalmentajaa PPJ:n vuonna 2006 -syntyneiden ikäluokalle.

Ikäluokassa on noin 75 poikaa.

Olet ihanteellinen ehdokas, jos haluat valmentaa positiivisuuden kautta, kohdata kasvavat nuoret kunkin erilaisina yksilöinä ja ennen kaikkea ihmisinä. Osaat ottaa huomioon teini-ikään, kasvuun ja koulunkäyntiin liittyviä kipukohtia. Voit olla hakemamme valmentaja, jos ymmärrät, miksi opettaminen ja kasvattaminen on tärkeämpää kuin liian varhainen pokaalien ja kunnian tavoittelu lasten urheilutapahtumissa. Sinulla on malttia ja ajattelet vuosien päähän.

Pääset avainasemaan 3-5 muun valmentajan kanssa muodostettavaan valmennustiimiin. Koordinoit sen työtä ja teet valmennuslinjauksia yhdessä tiimin ja PPJ:n valmennusjohdon kanssa.
Pelaamme ja treenaamme tasoryhmissä kuitenkin taaten kaikille innokkaille korkealaatuista valmennusta.

Olet innokas kokeilemaan uutta ja olet avoin rakentavalle keskustelulle. Joukkueenjohtajat ovat tukenasi ja takaavat valmennusrauhan. Opettajanopinnot, kokemus nuorisotyöstä ja UEFA B -tutkinto tai korkeampi ovat etuja.

Tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja arvomaailmasi. Haluat olla osa yhteisöä: kunnioitat jokaista lasta yhtä paljon senhetkiseen taitotasoon katsomatta. Osaat rakentaa hyvää oloa ja tukea lasten ja nuorten joskus ailahtelevaa itseluottamusta. Osaat ottaa myös huomioon kasvun eritahtisuuden teini-iässä. Olet hyvä tyyppi, jonka kanssa on helppo olla ja jolle on helppo puhua, mutta osaat myös laittaa rajoja ja pitää kuria.

Voimme tarjota kuukausipalkallista tai tuntipalkallista sopimusta sekä mahdollisuuden valmentajakouluttautumiseen seuran puitteissa. Iälläsi tai sukupuolella ei ole väliä.

Koska työ painottuu iltapäiviin, iltoihin ja viikonloppuihin, se voi soveltua esimerkiksi energisille opettajille lisätyöksi. Jokaisessa tapahtumassa sinun ei tarvitse olla, mutta tiivistä sitoutumista joukkueen arkeen ja suunnitteluun vaaditaan. Olemme valmiita sitoutumaan vastavuoroisesti sinuun vuosiksi eteenpäin.

PPJ:llä on korkealuokkaiset harjoitteluolosuhteet Etelä-Helsingissä.

 

Lisätietoja:
Vapaamuotoiset hakemukset: ppj06pojat@gmail.com<br /> Joukkueenjohtajat Raine Tiessalo 050-4355 898, Janne Pulkkinen  050-4690050
PPJ:n valmennuspäällikkö Akke Orrström akke@ppj.fi