Tervetuloa PPJ Gaalaan 12.11.

PPJ-GAALA

Perinteinen PPJ Gaala järjestetään tänä vuonna marraskuun alussa maanantaina 12.11.2018 klo 18.00 (ovet aukeaa 17.30). Gaalassa palkitaan vuoden ansioituneimmat PPJ:läiset, juhlitaan kauden päätöstä ja muistellaan menneen kauden iloja, suruja ja hauskoja sattumuksia. Ennen kaikkea PPJ-perhe kokoontuu yhteen ja pitää Gaalassa hauskaa.

Kauden päätösjuhla on tarkoitettu pelaajille sekä heidän perheilleen. Paikalle ei tarvitse saapua joukkueittain, mutta on hyvä koordinoida esim. oman joukkueen vanhempien kesken, kuka huolehtii pienemmistä pelaajista – Gaalan ihmispaljoudessa saattaa helposti eksyä omista porukoista. Muistammehan myös hyvät käytöstavat: ei ryysitä eikä juosta ja syödään herkkuja maltilla jotta kaikille riittää.

 

Asukoodi pelaajille: sinivalkoinen kotipelipaita 

Paikka: Jätkäsaaren Clarion Hotellin (Tyynenmerenkatu 2)  tapahtumakeskus Makasiini

OHJELMA

17:30 Ovet tilaan avataan. Pelaajille tarjolla mm. hot dogeja ja suklaata

18:00 Ohjelma alkaa – kuka onkaan yllätysjuontaja tänä vuonna?

18:10 Palkitseminen: taitokisapalkinnot, vuoden joukkueenjohtaja, vuoden valmentaja, vuoden joukkue, joukkueiden valitsemat vuoden pelaajat

+ futiskikkakoulu, meet & greet juontajan kanssa

19.30/20:00 Gaala päättyy

Ruokatarjonta on tarkoitettu vain pelaajille, vanhemmille on kahvia/teetä tarjolla.

Hotellilla on rajatusti autopaikkoja, sujuvimmin juhliin ja juhlista kotiin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla. Raitiovaunut 6T, 7 ja 9 pysähtyvät Clarionin edustalla (Huutokonttorin pysäkki).