PPJ Gaala

  • 7.11.2016 klo 17.30 – 20.00

Perinteinen PPJ Gaala järjestetään tänä vuonna marraskuun alussa maanantaina 7.11.2016 klo 17.30 (ohjelma alkaen klo 18.00).

Gaalassa palkitaan vuoden ansioituneimmat PPJ:läiset, juhlitaan kauden päätöstä ja muistellaan menneen kauden iloja, suruja ja hauskoja sattumuksia. Ennen kaikkea PPJ-perhe kokoontuu yhteen ja pitää Gaalassa hauskaa.

Asu: sinivalkoinen kotipelipaita tai sen puuttuessa muu PPJ-vaate

Paikka: Jätkäsaaren uuden Clarion Hotellin (Tyynenmerenkatu 2)  tapahtumakeskus Makasiini, joka on Lars Sonckin 1930-luvun alussa suunnittelema rakennus hotellin oikealla puolella.

clarion

Hotel Clarion Helsinki, Tyynemerenkatu 2, Jätkäsaari.

Olemme Makasiinissa, johon käynti hotellin pääovesta oikealle ja 3. krs.

OHJELMA

17:30     Ovet tilaan avataan. Pelaajille tarjolla makkaraa, rahkavälipalaa, jätskiä, suklaata, pähkinöitä…

18:00     Ohjelma alkaa. Juontajina Peter Westerholm ja Ilona Rauhala

18:10     Palkitseminen: taitokisapalkinnot, vuoden pelaajat, vuoden joukkueenjohtaja, vuoden valmentaja, erikoispalkinto, vuoden joukkue

19:30     Klubikeikka Lyömättömät

20:00     Gaala päättyy

Ruokatarjonta on alkuun vain pelaajille. Jos riittää niin myöhemmin myös vanhemmille. Kahvia/teetä ym. kaipaavat, otattehan takeawayversion jo valmiiksi hotellin puolelta (Kitchen Barista vastaanotosta vasemmalle).

Hotellilla on rajatusti autopaikkoja, sujuvimmin juhliin ja juhlista kotiin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla. Raitiovaunu 9 sekä bussi 20 pysähtyvät Clarionin edustalla.