15-17-vuotias PPJ-nuori, hae meille kesätöihin!

PPJ hyväksyttiin Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaan, jossa OP Helsinki tarjoaa 300:lle nuorelle kesäduunin. Kesätyöt sijoittuvat kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Nuorelle maksetaan 400€ palkkaa kahdesta viikosta. Lisätietoa kampanjasta täältä.

Haimme ja saimme PPJ:lle kolme apuvalmentajan paikkaa kesäksi.  Ohjaajina kesätyössä toimivat PPJ:n seuravalmentajat. Työtehtävinä ovat mm. kesän fudiskouluissa avustaminen (sopimuksen mukaan) sekä muihin peli- ja treenitapahtumiin osallistuminen. Lisäksi muut tehtävät nuoren kiinnostuksen ja kompetenssin mukaan.

Hakuaika nyt – 18.4. Lista kesätöitä tarjoavista yrityksistä täältä.  Linkin takaa kuvaus myös PPJ:n apuvalmentajan työtehtävistä sekä mitä taitoja katsomme hakijan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset Toiminnanjohtajan meiliboksiin: anu@ppj.fi 18.4. mennessä.

Seuravalmentajat tekevät valinnat huhtikuun loppuun mennessä ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Tsemppiä hakuun!

ps. Tiedämme jo nyt, että kesätyöntekijöiden valinnoista tulee erittäin vaikeat, koska meillä on niin huippuja nuoria seurassa! Joten kannattaa hakea myös muita OP:n sponsaamia paikkoja.

Photo: Jussi Eskola