PPJ Uutiset

Muistutus jalkapallotoiminnan koronaohjeista

Muistutus jalkapallotoiminnan koronaohjeista

Koronaepidemia on valitettavasti taas palannut keskuuteemme. Jotta emme joutuisi kevään kaltaisiin rajoitustoimiin, on erittäin tärkeää että kaikki noudattavat ohjeistuksia myös jalkapallotoiminnassa. Treeneihin ja peleihin ei tulla jos on koronaan viittaavia oireita. Jos matkustaa ns. riskialueilla, noudatetaan kahden viikon karanteenia myös ennen jalkapalloharrastukseen palaamista.

Tämän lisäksi tietysti noudatetaan hyvää käsihygieniaa, juodaan vain omasta vesipullosta ja noudatetaan muita yleisiä koronaohjeita.

Palloliiton sivuilta voi tarkistaa vielä sarjoihin ja pelitapahtumiin 1.6. tulleet muutokset, jotka siis ovat edelleen voimassa. https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/jalkapallon-kilpailutoiminnan-koronainfo

PPJ:n Jäsentiedote 7/2020

PPJ:n heinäkuun Jäsentiedote lähetettiin jäsenistön sähköpostiin perjantaina 31.7. Se sisältää ajankohtaista tietoa ja uutisia PPJ:n toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Tähän ja muihin jäsentiedotteisiin voit tutustua nettisivujen Jäsentiedotearkistosta.

Maksuttomia aamutreenejä 10-17 -vuotiaille PPJ:läisille kesälomalla *HUOM! Aikataulumuutos 3.8. alkaen

PPJ:n ilmaiset aamutreenit palaavat jälleen viheriöille. Harjoitukset on suunnattu 10-17 -vuotiaille. Aamutreenit käynnistyvät kesäkuun puolessa välissä ja niitä tarjotaan vielä elokuussakin. Seuran maksuttomat aamutreenit tänä vuonna myös tarjolla lauttasaarelaisten lähikentällä Pyrkällä kerran viikossa. Olemme jakaneet harjoitukset ikäluokittain, joten pääset varmasti harjoittelemaan oman ikäistesi kanssa.

Aamutreeneissä valmentajina toimivat PPJ:n huippuvalmentajat Fabio Da Rosa, Iisakki Raimovaara, Mateus Decat, Tadios Bosompem Manu ja seuran työntekijöiden puolelta Mikko Hyppönen ja Jesse Laajaranta.

KALENTERI AAMUTREENEIHIN:

Kesällä järjestetään seuran aamutreenejä ajanjaksoilla 15.6. – 1.7. ja 3.8.-12.8. seuraavanlaisesti. HUOM! Elokuusta alkaen ryhmiin ja aikatauluihin tulee pieniä muutoksia.

MAANANTAI 10.8. PYRKKÄ

10.00-11.00 (2006-2010 -syntyneet)

11.00-12.00 (2003-2005-syntyneet)

TIISTAI PYRKKÄ

10.00-11.00 (2006-2010 -syntyneet)

11.00-12.00 (2003-2005 -syntyneet)

KE VÄISKI

10.00-11.00 (2006-2010 -syntyneet)

11.00-12.00 (2003-2005 -syntyneet)

PPJ:lle kaksi kultamitalia Helsinki cupista

PPJ voitti kultaa 2007 ja 2008 ikäluokan finaaleissa! PPJ Edustus 2008 voitti MPS:n tiukassa finaalissa luvuin 2-1. PPJ Edustus 2007 puolestaan voitti omassa finaalissaan PPS:n luvuin 2-0.

PPJ onnittelee molempia joukkueita sekä valmentajia tästä historiallisesta tuplamestaruudesta!

Lisäksi PPJ Eira 2010 voitti LPS:n B-finaalissa 3-1.

2008 kultamitalistit
2007 kultamitalistit
Eira 2010 - B-finaalin voittoon
Eira 2010 voitti B-finaalin

PPJ:n kevätkokouksen päätöksiä

PPJ:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin (koronan takia viivästyneenä) tiistaina 30.6.2020 ravintola Stonesissa Keskuskadulla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat kuten vuoden 2019 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus. Kaikki esitetyt kohdat hyväksyttiin muutoksitta. Kevätkokous antoi myös keskustelun jälkeen hallitukselle valtuudet päättää Jätkäsaaren uuden jalkapallohallin rahoittamisesta.

Toimintakertomus vuodelta 2019 on luettavissa täältä:

PPJ:n Jäsentiedote 6/2020 on julkaistu

PPJ:n Jäsentiedote 6/2020 on julkaistu

PPJ:n kesäkuun Jäsentiedote lähetettiin jäsenistön sähköpostiin sunnuntaina 28.6. Se sisältää ajankohtaista tietoa ja uutisia PPJ:n toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Tähän ja muihin jäsentiedotteisiin voit tutustua nettisivujen Jäsentiedotearkistosta.

PPJ:n sääntömääräinen kevätkokous 30.6.2020 klo 19 Stone´s:issa

Pallo-Pojat Juniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 30.6.2020 klo 19:00 alkaen.

Kokouspaikkana on ravintola Stone´s (Keskuskatu 4, 00100 Helsinki).
Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille ja vanhemmille.

Covid-19 pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi toivomme, että kokoukseen osallistujat ilmoittautuvat etukäteen toimisto@ppj.fi

Tervetuloa!

PPJ aloittaa aikuisten kuntofutiksen

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, nostaa kuntoa futiksen merkeissä tai päivittää vanhoja jalkapallotaitojasi? Tervetuloa PPJ:n kuntofutis jengiin.

Kuntofutis on tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille naisille ja miehille. Aikaisempaa kokemusta jalkapallon pelaamisesta ei tarvita. Pääpaino on kuntoilumielisessä pelaamisessa. Kuntofutiksessa toimitaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Paikka

Ruukinlahden puiston nurmikenttä (vastapäätä Lauttasaaren ala-astetta)

Aika
Keskiviikkoisin klo 20.00-21.00

Vakuutus

Pelaajilla tulee olla oma tapaturmavakuutus. 

Harjoituspäivämäärä

17.6., 24.6., 1.7.,5.8., 12.8., 19.8., 26.8., 2.9., 9.9., 16.9. ja 23.9.

Kuntofutiksen hinta

85 euroa

Valmentaja

Melinda Andler (liikunnunohjaaja AMK)

Lisätietoa

PPJ Seuratyöntekijä

Jussi Korpinen, 0407442977

jude@ppj.fi

Ilmoittautuminen

Jessen Sivurajaheitto: PPJ ON NOSTANUT PROFIILIAAN SUOMALAISESSA JALKAPALLOKARTASTOSSA

Kritisointi on helppoa, kun toimintaa pääsee tarpeeksi ulkopuolelta katsomaan. Sen lisäksi kritisoitavaa riittää aina. Kehuja urheilussa jaetaan, mutta niukemmin. PPJ on yksi parhaiten kasvaneita urheiluseuroja Suomessa ja meidän yhteisen seuran toiminnassa on paljon enemmän hyvää kuin huonoa. Kentänlaidoilla ja vähän etäämmälläkin keskusteluissa käy ilmi, että PPJ:n tunnettavuus perustuu jatkuvasti monipuolisemmin eri asioihin. Olemme sillä tiellä, vaikka kriittisimmät eivät sitä näkisikään.

Lähdetään liikkeelle perusasioista, jotka todella seurassamme ovat kunnossa. PPJ:n aloittaville ikäluokille tarjotaan huippuosaamista, josta PPJ tiedetään kautta jalkapallomaan. Seuran pitkäaikainen valmennuspäällikkö Axel Orrström johtaa Lauttasaaren aloittavia ikäluokkia jalkapallotaipaleelle. Kaiken kokenut Jussi Korpinen taiteilee Eiran puolella ja Malmin lahja maailmalle Topi Pietilä johtaa omaa orkesteriaan Jätkäsaaressa. Näin kokeneita ja taitavia valmentajia et ihan jokaisesta suomalaisesta jalkapalloseurasta löydä aloittavissa ikäluokissa.

Seuran toiminta on parantunut molemmista päistä ja siitä välistä huimaa tahtia. Meille on tullut koulutettuja valmentajia Vierumäeltä ja muista urheiluun sekä liikuntaan liittyvistä opinahjoista. Laadukas rekrytointi on ollut jo pitkään PPJ:n toiminnan kulmakivenä ja sen arvoa ei tule edes vitsikirjassa verrata metodeihin.

Itse läheltä nähneenä seuran vanhemman (11vs11) pään toimintaa, en voi olla muuta kuin tyytyväinen kehitykseen. Nykyiset B-juniorit perustettiin seuraan 2016-17 kaudelle ja tulokset ovat systemaattisesti parantuneet. Kilpailullisesti, määrällisesti ja laadullisesti. Kaikki on mitattu. A-juniorit perustettiin viime vuonna ja sama laulu. PPJ:n miesten edustusjoukkue nousee kauden päätteeksi Kolmoseen.

Tämä seura pitää huolen vauvoista ja vanhuksista. Kritisointi ei lopu, vaan se todennäköisesti kiihtyy. Se on menestymisen hinta. Samaan aikaan pelaajilla on parempi olla ja yhteisö kukoistaa. Yksikään strategia tai suunnitelma ei kestä muuttumattomana pitkään päivänvaloa. Tämä on jatkuvaa kehittämistä ja parantamista. Meidän täytyy nähdä ne puutteet, joita korjata, mutta muistathan välillä kehua oikein kunnolla. Niin meidän huikeat kentällä työskentelevät valmentajatkin muistavat tehdä pelaajilleen.

Jesse Laajaranta
Nuorisopäällikkö PPJ 

Ohjeet harjoitteluun 1.6. alkaen

Ohjeet harjoitteluun 1.6. alkaen

Futiskausi starttaa rytinällä kesäkuussa! Alla ohjeistuksia harjoittelun organisointiin. PPJ noudattaa Valtioneuvoston ja AVI:n ohjeistuksia joukkuetoiminnassaan.

PPJ ohjeistukset harjoitteluun 1.6 alkaen

  • Pukuhuonetilat eivät ole käytössä, vaan harjoituksiin saavutaan varusteet päällä. WC:t on käytössä
  • Ohjatussa tapahtumassa (treenissä) on maksimissaan 50 osallistujaa (sisältää kaikki harjoitukseen osallistuvat henkilöt).
  • Harjoittelussa harjoitusryhmät pyritään pitämään mahdollisimman samoina, siten kun se kyseisessä toiminnassa
  • Kenttäalueelle mennään vasta, kun omat harjoitukset alkavat. Lämmittely tapahtuu kentän rajojen ulkopuolella
  • Jos liivejä tai eri värisiä paitoja tarvitaan harjoituksen läpiviemiseksi, on varusteiden oltava pelaajien henkilökohtaisessa käytössä tai joukkueen omat liivit, joita ei vaihdeta pelaajien kesken harjoitusten sisällä ja ne pestään jokaisen harjoituksen jälkeen.
  • Lajinomainen harjoittelu ja pelaaminen eli ns. lähikontaktit on sallittu kesäkuun alusta alkaen
  • Jos tunnet itsesi vähääkään kipeäksi, olet velvollinen jäämään kotiin.
  • Jos epäilet Covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/toimenpideohje-epailtaessa-koronaviruksen-covid-19-aiheuttamaa-infektiota

Muistakaa että epidemia ei ole vielä ohi. Ollaan järkeviä ja noudatetaan ohjeistuksia ja pidetään yllä yleistä varovaisuutta ja hyvää hygieniaa.

Tsemppiä kauteen! 😊 ⚽Axel Orrström
PPJ Valmennuspäällikkö050 378 2939akke@ppj.fi

PPJ aloittaa pienryhmäharjoitukset

Suomen Valtioneuvoston ja Suomen Palloliiton antamien ohjeistusten mukaisesti PPJ aloittaa pienryhmäharjoitukset asteittain. Pienryhmäharjoituksia järjestetään sen ikäisille ja tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöjä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko harjoitusten ajan. Harjoitukset järjestetään ulkokentillä vastuullisesti ja turvallisuus huomioiden. PPJ:n valmennusvastaavat ovat yhteydessä joukkueisiin siitä, miten harjoittelu voidaan asteittain aloittaa.

Pienryhmäharjoitukset kestävät 31.5. asti, jonka jälkeen joukkueharjoittelu voidaan toivottavasti aloittaa. Joukkueharjoittelun osalta tullaan antamaan tarkempaa informaatiota toukokuun aikana.

Palloliiton ohjeistukset

Yhteistyökumppanit