PPJ Uutiset

PPJ perustaa 2009 syntyneiden poikien Edustus- ja United-joukkueet

PPJ laajentaa lokakuussa kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla edustusjoukkueen 2009 syntyneiden ikäluokalle. Joukkueen toiminta-ajatuksena on tarjota motivoituneille nuorille jalkapalloilijoille turvallinen ja laadukas oppimisympäristö mahdollistaen pelaajien yksilölliset tarpeet ja kehittymistahdin. Toiminnassa huomioidaan vahvasti pedagoginen näkökulma valmentamisessa. Joukkueeseen haetaan 22-24 tavoitteellista, innostunutta ja motivoitunutta pelaajaa, Joukkueeseen tulee kaksi peliryhmää. Kaudella 2021 osallistumme Ykköseen (EL-karsinta) ja Kakkoseen. Lisäksi joukkue osallistuu kovatasoisiin turnauksiin Suomessa ja ulkomailla.

Joukkueen toiminta alkaa 26.10. Mikäli olet kiinnostunut PPJ:n edustusjoukkuetoiminnasta ole yhteydessä PPJ:n Pelaajakehityspäällikköön Mikko Hyppöseen.

Edustusjoukkueen valmennustiimiin kuuluu: Vastuuvalmentaja Olusanjo Olutayo (UEFA B), apuvalmentaja Elias Lappalainen, maalivahtivalmentaja Jussi Liikanen ja seuravalmentaja Mikko Hyppönen.

Kaupunginosajoukkueiden toiminta loppuu lokakuun alkuun ja ikäluokan toiseksi joukkueeksi perustetaan United-joukkue, missä yhden organisaation alla toimii useampia tasojen mukaan muodostettuja peli- ja harjoitusryhmiä. Joukkueen toiminta käynnistyy 23.10. United-joukkueen edistyneimmille ja motivoituneimmille pelaajille järjestetään kykykoulua, joka harjoittelee kerran viikossa. Kykykoulun valmennuksesta vastaa Edustusjoukkueen ja United-joukkueen valmennus yhdessä.

United-joukkueen valmennustiimiin kuuluu: Vastuuvalmentaja Scott Angevine ja valmentajat Olli Seppälä ja Mikko Nummela.

Lisätietoja tulevien 09-ikäluokan joukkueiden toiminnasta:
Mikko Hyppönen, PPJ Pelaajakehityspäällikkö
040 65 89 687
mikko@ppj.fi

PPJ TUKIRAHASTOLLE SPONSORI

PPJ TUKIRAHASTOLLE SPONSORI

PPJ Tukirahasto on saanut ensimmäisen yrityssponsorinsa. Rakennusoutlet.com on markkinapaikka rakennustarvikkeiden ylijäämälle ja poistoerille – poikkeuksellisin hinnoin!

PPJ Tukirahasto haluaa kiittää tukijoitaan – niin Rakennusoutlet.comia kuin myös muita kannatusjäsenyyden tai muita lahjoituksia maksaneita . Syksyn avustusten haku alkaa 1.10, linkki lomakkeeseen lähetetään jojoille sekä tiedotteena myClubin kautta. Tukirahaston toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Pelaajaksi PPJ:hin?

Meillä PPJ:ssä on kaudella 2021 toimintaa kaikenikäisille ja kaiken tasoisille tytöille ja pojille. Mukaan on helppo päästä, olkaa yhteydessä oman ikäluokkasi joukkueen joukkueenjohtajaan ja sovi milloin voisit tulla mukaan treeneihin. Tyttöjen ja poikien joukkueiden yhteystiedot löydät alla olevista linkeistä:

Tytöt

Pojat

Poikien puolella seurassamme on tarjolla myös Edustusjoukkuetoimintaa ikäluokkansa edistyneimmille ja motivoituneimmille pelaajille. Kaudella 2021 toimintaa on seuraavissa ikäluokissa

P12 (2009) mikko@ppj.fi

P13 (2008) tommi.haavisto@ppj.fi

P14 (2007) oskar.stubb@ppj.fi

P17 (2005-2004) jesse@ppj.fi

P20 (2003-2001) jesse@ppj.fi Edustusjoukkuetoimintaan on mahdollista päästä mukaan laittamalla mailia oman ikäluokkansa kohdalla yllä näkyviin osoitteisiin. Kerro viestissä nimesi, nykyinen joukkueesi ja sarjataso, pelipaikkasi ja tavoitteesi jalkapalloilijana.

Syysloman Fudiskoulut tulevat taas – ilmoittaudu mukaan!

PPJ järjestää perinteisesti Fudiskoulutoimintaa koulujen syyslomaviikolla 12.-16.10.2020 Kouluun ovat tervetulleita kaikki 7-13 -vuotiaat tytöt ja pojat, ja tarjolla on monta eri osallistumisvaihtoehtoa. Lue lisää Fudiskoulujen sivulta https://ppj.fi/toiminta/ppj-fudiskoulut/

Jussi Liikanen aloittaa PPJ:n maalivahtivastaavana 14.9.2020

Jussi Liikanen aloittaa 14.9.2020 maalivahtivastaavana PPJ:ssä. Jussi on valmentanut 8-vuotta mm. FC Interissä, Turun Nappulaliigassa ja viimeisimpänä FC Kasiysissä. Juniorina Jussi pelasi Turun Tovereissa ja Turun Palloseurassa. Aikuisena Turun Tovereissa sekä VG-62:ssa.

PPJ:ssä Jussin toimenkuvaan kuuluu maalivahtiharjoitusten pitäminen sekä maalivahtitoiminnan kehittäminen ja organisointi. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu seuran maalivahtilinjausten seuranta ja kehittäminen.

Toivotetaan Jussi tervetulleeksi seuraamme!

Jäsentiedote 8/2020 on ilmestynyt

Jäsentiedote 8/2020 on ilmestynyt

PPJ:n elokuun Jäsentiedote lähetettiin jäsenistön sähköpostiin maanantaina 31.8. Se sisältää ajankohtaista tietoa ja uutisia PPJ:n toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Tähän ja muihin jäsentiedotteisiin voit tutustua nettisivujen Jäsentiedotearkistosta.

PPJ Girls cup 29.-30.8.

PPJ Girls cup 29.-30.8.

PPJ Girls Cup pelataan tänäkin vuonna elokuun viimeisenä viikonloppuna (29.8.-30.8.2020) keskellä Helsinkiä – Töölön, Lauttasaaren ja Jätkäsaaren loistavilla tekonurmikentillä. Peliryhmiä turnauksessa on mukana yli 70 kpl, joten turnaustunnelmaa riittää kaikilla kolmella kentällä lähes aamusta iltaan. Turnausohjelma löytyy turnaussivustolta https://girlscup.torneopal.fi/

Tervetuloa mukaan PPJ:n tyttöfutistoimintaan!

PPJ toivottaa kaikki jalkapallosta kiinnostuneet tytöt tervetulleiksi mukaan toimintaansa. Aikaisempaa futistaustaa ei tarvita. Joukkueisiin ovat tervetulleita mukaan niin lajin nyt aloittavat kuin  jo aiemmin futista pelanneet tytöt.  Jokaiselle pelaajalle  löytyy paikka joukkueissa.´

PPJ:lla on tyttöjoukkueet 5-vuotiaista tytöistä aina naisten joukkueisiin asti. Tällä hetkellä seurassamme on yli 250 tyttöpelaajaa.  

PPJ:ssä on kahden viikon ilmainen tutustumisjakso. Tervetuloa kokeilemaan mahtavaa lajia kivojen kavereiden kanssa! Olethan meihin yhteydessä. Joukkeiden yhteystiedot löydät täältä: https://ppj.fi/joukkueet/tytot/ 

PPJ:n A-junnuille historiallinen SM-karsintapaikka

PPJ:n A-ikäluokan pojat eli 18-20 -vuotiaat ovat varmistaneet hyvillä peliesityksillään pääsyn historialliseen SM-karsintaan. PPJ onnittelee A-junnuja sekä valmentaja Jesse Laajarantaa tiimeineen!

Muistutus jalkapallotoiminnan koronaohjeista

Muistutus jalkapallotoiminnan koronaohjeista

Koronaepidemia on valitettavasti taas palannut keskuuteemme. Jotta emme joutuisi kevään kaltaisiin rajoitustoimiin, on erittäin tärkeää että kaikki noudattavat ohjeistuksia myös jalkapallotoiminnassa. Treeneihin ja peleihin ei tulla jos on koronaan viittaavia oireita. Jos matkustaa ns. riskialueilla, noudatetaan kahden viikon karanteenia myös ennen jalkapalloharrastukseen palaamista.

Tämän lisäksi tietysti noudatetaan hyvää käsihygieniaa, juodaan vain omasta vesipullosta ja noudatetaan muita yleisiä koronaohjeita.

Palloliiton sivuilta voi tarkistaa vielä sarjoihin ja pelitapahtumiin 1.6. tulleet muutokset, jotka siis ovat edelleen voimassa. https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/jalkapallon-kilpailutoiminnan-koronainfo

PPJ:n Jäsentiedote 7/2020

PPJ:n heinäkuun Jäsentiedote lähetettiin jäsenistön sähköpostiin perjantaina 31.7. Se sisältää ajankohtaista tietoa ja uutisia PPJ:n toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Tähän ja muihin jäsentiedotteisiin voit tutustua nettisivujen Jäsentiedotearkistosta.

Maksuttomia aamutreenejä 10-17 -vuotiaille PPJ:läisille kesälomalla *HUOM! Aikataulumuutos 3.8. alkaen

PPJ:n ilmaiset aamutreenit palaavat jälleen viheriöille. Harjoitukset on suunnattu 10-17 -vuotiaille. Aamutreenit käynnistyvät kesäkuun puolessa välissä ja niitä tarjotaan vielä elokuussakin. Seuran maksuttomat aamutreenit tänä vuonna myös tarjolla lauttasaarelaisten lähikentällä Pyrkällä kerran viikossa. Olemme jakaneet harjoitukset ikäluokittain, joten pääset varmasti harjoittelemaan oman ikäistesi kanssa.

Aamutreeneissä valmentajina toimivat PPJ:n huippuvalmentajat Fabio Da Rosa, Iisakki Raimovaara, Mateus Decat, Tadios Bosompem Manu ja seuran työntekijöiden puolelta Mikko Hyppönen ja Jesse Laajaranta.

KALENTERI AAMUTREENEIHIN:

Kesällä järjestetään seuran aamutreenejä ajanjaksoilla 15.6. – 1.7. ja 3.8.-12.8. seuraavanlaisesti. HUOM! Elokuusta alkaen ryhmiin ja aikatauluihin tulee pieniä muutoksia.

MAANANTAI 10.8. PYRKKÄ

10.00-11.00 (2006-2010 -syntyneet)

11.00-12.00 (2003-2005-syntyneet)

TIISTAI PYRKKÄ

10.00-11.00 (2006-2010 -syntyneet)

11.00-12.00 (2003-2005 -syntyneet)

KE VÄISKI

10.00-11.00 (2006-2010 -syntyneet)

11.00-12.00 (2003-2005 -syntyneet)

Yhteistyökumppanit