PPJ Uutiset

PPJ Jäsentiedote 3/2020 on ilmestynyt

PPJ Jäsentiedote 3/2020 on ilmestynyt

Maaliskuun PPJ Jäsentiedote lähetettiin sähköpostitse jäsenistölle maanantaina 30.3.. Se sisältää ajankohtaisia asioita kuten tietoa koronavirusepidemian vaikutuksesta seuran toimintaoihin. Tiedote löytyy myös nettisivujen jäsentiedotearkistosta, josta löytyy myös muiden kuukausien tiedotteet. Jos haluat tilata tiedotteen omaan sähköpostiisi, se käy kätevästi nettisivujen etusivun osiossa ”Tilaa uutiskirjeemme”.

PPJ:n harjoitus- ja pelitoiminta ovat keskeytettynä toistaiseksi

Tällä hetkellä koko Suomi ja muu maailma elää poikkeustilassa koronaviruksen aiheuttaman epidemian vuoksi. Tilanne vaikuttaa merkittävästi myös PPJ:n talouteen ja toimintoihin.
Jotta PPJ:n toimintaedellytykset säilyvät, on seuran hallitus päättänyt kerätä toiminnanylläpitomaksua joukkueilta huhtikuusta alkaen. Maksun suuruus on 10€/ pelaaja/ kk. Lasku laskutetaan joukkueilta pelaajamäärän mukaisesti. Maksua peritään toistaiseksi. Toiminnanylläpitomaksulla turvataan seuran välttämättömiä toimintoja/kustannuksia keskeytyksen ajalta ja varmistetaan toiminnan sujuva jatkuminen keskeytyksen jälkeen.

Palloliiton linjausten mukaisesti jo laskutettuja maksuja ei hyvitetä. Seurassa on ryhdytty merkittäviin säästötoimenpiteisiin, mutta kaikki säästötoimet eivät ala vaikuttamaan heti. Varsinaisen toiminnan keskeyttämisen vuoksi seuralta jää saamatta budjetoituja tuloja esim. kesän harjoitusvuoroista, osallistumismaksuista mm. tehotreenit ja prinssi- /prinsessafudis sekä jäsenmaksutuotoista, koska jäsenmäärä jää odotettua pienemmäksi.

Valmennuspäällikön tervehdys

Terve seuraväki!

Elämme poikkeuksellisia aikoja joka asiassa, myös jalkapallossa. Toiminta on laitettu jäihin pitkälle kevääseen ehkä jopa kesään.

Vaikka joukkuetoimintaa ei voida järjestää, antaa se mahdollisuuden kehittää itseään aivan uudella tavalla. Omatoimista harjoittelua ja liikuntaa on hyvä lisätä arkeen ja rakentaa mielekkäitä päivärytmejä etäopintojen yms. ohella.

Terveyssuositusten mukaan, lapsen tulisi liikkua vähintään kaksi tuntia päivässä, josta toinen tunti reipasta ja hengästyttävää liikuntaa. Huipulle tähtäävien urheilijoiden tulisi harjoitella 20 tuntia viikossa (n. 3 tuntia päivässä). Liikunnan tuli olla monipuolista esim. pyöräilyä, juoksua, hiihtoa, luistelua yms.

Lajitaitoja täytyy luonnollisesti tehdä paljon, jos haluaa kehittyä jalkapallossa. PPJ on lähettänyt treenipäiväkirjapohjan kaikille. Treenipäiväkirjasta löytyy yleisiä vinkkejä, mitä voi ja kannattaa harjoitella omalla ajalla. Joukkueiden valmentajat ja seuran valmennushenkilöstö tukee omatoimisen harjoittelun suunnittelussa ja antaa palautetta yksilöllisesti harjoittelusta ja sen sisällöstä.

Lähipäivien aikana, on tulossa videomateriaalia tukemaan joukkueiden harjoittelua MSA (mobile soccer academy), pelaajan arviointipohja valmentajan kanssa toteutettavaa kehityskeskustelua varten, valmentajan arviointipohja, jolla sparrataan myös valmentajia seuran valmennushenkilöstön kanssa, kikkahaasteita sosiaalisessa mediassa yms.

Kaiken tekemisen ja tukitoimien ohella, tärkeintä on päivittäinen ja viikoittainen määrätietoinen tekeminen. Kannustan myös vanhempia osallistumaan lapsen tukemiseen liikunnallisessa toiminnassa ja seuraamaan positiivisessa hengessä harjoituspäiväkirjan täyttämistä ja seuraamista.

Ei passivoiduta, vaan käytetään tämä mahdollisuus hyödyksi ja otetaan myös isoksi teemaksi liikuntakasvatus.

Futisterveisin:
Axel Orrström,

PPJ Valmennuspäällikkö

Jalkapallohallit suljetaan toistaiseksi ti 17.3. alkaen

Hernesaaren- ja Erkkerin- hallit suljetaan toistaiseksi ti 17.3. alkaen. Lisäksi Väiskin kentälle ei enää sytytetä valoja. Päätös perustuu Suomen hallituksen antamaan suositukseen. PPJ kannustaa seuralaisia perheineen omaehtoiseen ja monipuoliseen liikuntaan.

PPJ:n kaikki toiminta tauolle 13.3. alkaen

PPJ:n tiedote koronavirusepidemian aiheuttamista poikkeustoimenpiteistä

Seuran johto on tehnyt 13.3.2020 valtioneuvoston ja Palloliiton suosituksen mukaisen päätöksen toimenpiteistä koronavirusepidemian ehkäisemiseksi: PPJ:n harjoitus-, peli- ja turnaustoiminta on peruttu maaliskuun 2020 loppuun asti. Tämä ohjeistus astuu voimaan välittömästi.

THL:n ja Palloliiton ohjeistusten mukaisesti joukkueiden matkustamista ulkomaille turnauksiin tai peleihin ei tällä hetkellä suositella. Lopullinen päätöksenteko turnausmatkan peruuttamisesta on joukkueella.

Herneliigan otteluita, PPJ Riehaa (9.5.) eikä tyttöjen Eerikkilän leiriä (31.5.-1.6.) järjestetä, koska valtioneuvosto on asettanut suosituksen perua kaikki isot yli 500 hengen tapahtuman toukokuun loppuun saakka. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään tyttöjen Eerikkilän leirin myöhemmin.

Hernesaaren kupla on auki omatoimiselle harjoittelulle arkisin klo 15-20 ja viikonloppuisin klo 9-20. Valmentajat tekevät pelaajille ohjeet omatoimisesta harjoittelusta tauon ajalle.

Tilannetta seurataan aktiivisesti ja muutoksista tiedotetaan viipymättä.

Palloliiton tiedote 12.3.2020. Liittohallitus päätti jalkapallon kilpailutoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä.

Lisää tietoa koronaviruksesta THL:n sivulla.

PPJ:ssä on todettu koronavirustartunta

Seura on ollut yhteydessä terveydenhuollon asiantuntijoihin ja saanut toimintaohjeet tilanteeseen.

PPJ on saanut tietoonsa, että PPJ Lauttasaari 2010 joukkueessa on todettu yksi koronavirustartunta. Karanteeniin on asetettu vain sairastunut pelaaja. Joukkueen harjoitukset peruttiin keskiviikkona 11.3. varotoimenpiteenä. Terveydenhuollon kanssa käydyn selvityksen perusteella, ei ole syytä epäillä, että tartunta olisi päässyt leviämään muihin joukkueen jäseniin, minkä vuoksi joukkueen harjoitukset jatkuvat normaalisti.

Koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia muuttuu tällä hetkellä nopeasti, minkä vuoksi PPJ päivittää toimintaohjeistuksiaan. Seura ei suosittele tällä hetkellä matkustamista ulkomaille turnauksiin tai peleihin. PPJ seuraa THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia ja on valmis tarvittaessa laajempiin toimenpiteisiin koronaviruksen tartunnanehkäisemiseksi. Vielä harjoituksia jatketaan kuitenkin normaalisti.

Joukkueenjohtajille lähetetään piakkoin sähköpostitse oma tiedote, jossa on lisäohjeita joukkueille.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen haketumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

Palloliiton tiedote: Päivitetty ohjeistus seuroille koronavirusepidemiaan liittyen 12.3.2020

Lisätietoja:

Salla Malin

PPJ:n seurakoordinaattori

040 561 9186

salla@ppj.fi

 

Aiemmat julkaisut:

3.3.2020 PPJ Tiedote: Toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

PPJ KEVÄÄN TEHOTREENEIHIN ILMOITTAUTUMINEN TAAS AUKI!

Suosioita kausi kaudelta kasvattanut tehotreenit tuovat iloa PPJ:n koulun jälkeiseen aikaan taas ympäri Etelä-Helsinkiä. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan päivään. Tehotreenit ovat suunnattu PPJ:n 2008-2013 -syntyneille pelaajille.

Kevään tehotreenijakso 20.4.2020 – 29.5.2020.

Hinta: 35€/yksi päivä viikossa kuuden viikon ajan!

Tekniikkamestari (maanantaisin)

Keskitymme harjoittelemaan monipuolisesti jalkapalloilijan teknisiä taitoja. Pallo on jatkuvasti mukana harjoituksissa. Pelaaja huomaa itse hurjan kehityksen jo lyhyessä ajassa. Tekniikka opetetaan hauskalla ja opettavaisella tavalla. Sopii erityisen kehittymisenjanoisille PPJ:n pelaajille.

Maalinteko & 1vs1

Erilaisia maalinteko ja 1vs1 harjoitteita. Harjoitellaan asioita sekä hyökkääjän että puolustajan näkökulmasta. Tämä teema on tehotreenien todellinen klassikko!

Tehotytöt ***UUTUUS*** (tiistaisin)

Tytöille suunnatut Tehotreenit. PPJ:n oma Melinda Andler vastaa harjoitusten sisällöstä ja suunnittelusta. ”Mellis” on kokenut valmentaja, joka tietää täsmärohdot tyttöjen kehittämiseen.

Miniturnaus (keskiviikkoisin)

Erilaisia pienpelejä ja miniturnauksia osallistujien kesken. Ryhmä jaetaan tarvittaessa ikäryhmiin, jotta jokainen saa oman tasoisia vastustajia.

Pelipäivä (perjantaisin)

Huolellisten alkulämmittelyiden jälkeen pelataan 2x20min ottelu. Pelimuoto 5vs5 tai 8vs8.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Jesse Laajaranta
Nuorisopäällikkö
044 263 0994
jesse@ppj.fi

TOIMINTAOHJEET KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI

Ohjeet PPJ:läisille koronavirukseen liittyen

PPJ:n harjoitukset, turnaukset ja muu toiminta voi jatkua normaalisti kunnes THL tai muu viranomainen toisin ohjeistaa. Viime kädessä jokainen perhe tekee itse päätöksen osallistuuko lapsi toimintaan vai ei.

PPJ suosittelee seuralaisia kiinnittämään huomiota käsihygieniaan koronaviruksen ennaltaehkäisemiseksi. Joukkueita ohjeistetaan luopumaan kättelyistä joukkueen ja seuran tapahtumissa. Flunssaisena tai muuten kipeänä on hyvä pysyä poissa harjoituksista ja turnauksista, kuten yleensäkin. Pelaajia ohjeistetaan juomaan vain omista vesipulloistaan ja kiinnittämään huomiota puhtauteen. PPJ seuraa toiminnassaan viranomaisten ohjeistuksia.

Mikäli seuralaisella todetaan koronavirustartunta tai -epäily, pyydämme olemaan yhteydessä seuran edustajaan.

Lisätietoa ja ohjeistuksia:

Palloliiton ohjeita seuroille koronavirusepidemiaan liittyen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita

PPJ Fanikaupalla uudet sivut

PPJ Fanikaupalla uudet sivut

PPJ Fanikaupan nettisivun osoite on nykyään https://verkkokauppa.karren.fi/collections/ppj

Fanikaupasta saat esimerkiksi uudistuneen kaulaliinan ja pipot kevättalven pakkasiin! Fanikauppaa pitävä Karren Sport Oy toimittaa myös seuran sinivalkoiset kotipelipaidat, ja pian kauppaan tulee myyntiin PPJ 25 vuotta -juhlalogolla varustetut tuotteet.

 

Ilmoittautuminen 2015 syntyneiden joukkueisiin on avattu!

Toukokuussa perustetaan kolme uutta joukkuetta PPJ:hin. Uudet joukkueet aloittavat Eirassa, Lauttasaaressa ja Jätkäsaaressa.  Uusien 2015 syntyneiden joukkueiden ilmoittautumiset on avattu!

Kaikki uudet joukkueet kokoontuvat ensimmäisen kerran maanantaina 4.5. klo 18.00 omilla kentillään. Joukkueet ovat kaikille 2015 syntyneille avoimia. Joukkueiden valmentajina toimivat PPJ:n koulutetut valmentajat.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Uusien joukkueiden sivuilta!

PPJ:n kesän fudiskoulut 2020!

PPJ:n kesän fudiskoulut 2020!

Perinteisten kesän fudiskoulujen ilmoittautuminen on avattu!

Jalkapallokoulu on avoin kaikille jalkapallosta kiinnostuneille 4-10- vuotiaille. Koulussa toimivat ohjaajina PPJ:n koulutetut valmentajat ja ohjaajat. PPJ Fudiskoulussa opetellaan perusjalkapallotaitoja ja pienpelejä. Kokopäiväleiriläisille järjestetään iltapäivisin myös muita liikunta-aktiviteetteja.

Tarkemmin fudiskoulut-sivulla:
https://ppj.fi/toiminta/ppj-fudiskoulut/

Yhteistyökumppanit