B-tyttöjen yhteistyöstä vahvat tulokset kevään sarjassa!

TiPSin, PPJn ja Valtin yhteistyö B-tytöissä tuotti vahvan tuloksen kevään sarjapeleissä. Ryhmä on urakoinut neljällä peliryhmällä kolmella eri tasolla, kaksi joukkuetta Ykkösessä sekä yhdet Kakkosessa ja Kolmosessa. Pelejä on riittänyt ja matkaakin on saatu taittaa.

Ykkösessä pelaavat joukkueet saavuttivat hienosti tavoitteensa. Toinen joukkue voitti lohkonsa ja ansaitsi syyskauden alkuun 3 lähtöpistettä kisassa kohti TBSM-talvikarsintaa. Toinen joukkue puolestaan piti tavoitteeksi asetetun sarjapaikkansa kirkkaasti. Näiden lisäksi TB Kakkosta ja Kolmosta pelanneet joukkueet sijoittuivat lohkojensa keskikastiin.

TB-yhteistyö on ollut varsinainen tyttöpelaajien sulatusuuni, jossa pelaajat osittain ovat pelanneet ristiin rastiin eri peliryhmissä ja pelaajia on myös käytetty nuoremmista ikäluokista. Paljon on pystytty tarjoamaan mahdollisuuksia pelaajille sekä haastavammalla, että helpommalla tasolla, hyvää ryhmähenkeä unohtamatta. Käytännössä kaikki treenit on harjoiteltu yhdessä tasoryhmiin jakautuen.

Yhteistyö jatkuu syksyn sarjoissa kuten tähänkin asti mutta vain kolmella peliryhmällä. Neljännen peliryhmän muodostavat 05-tytöt, jotka yhdessä pelaavat TB Kakkosen sarjapaikkaa ja siten tutustuvat jo nyt toisiinsa tulevaa valmistellen. Tavoitteena vuonna 2020 on jatkaa yhteistyötä kuten tänäkin vuonna ja tietysti kokemuksen karttuessa parantaa niitä asioita, joissa olemme onnistuneet vähemmän hyvin.

Onnea koko TB-pelaajistolle ja taustoille hyvästä alkukaudesta. Kuvissa TB Ykköstä viimeisissä sarjapelissä pelanneet tytöt.