Tutkimus – lasten ja nuorten motivaatio ja kunnianhimo jalkapalloharrastuksessa

Arvoisat PPJ:n pelaajat (ja heidän vanhempansa) ikäluokissa 2007 -> A-juniorit.

Alla tietoa erittäin tärkeästä tutkimuksesta, jonka kaksi PPJ:n valmentajaa tekee PPJ:lle osana koulunsa opinnäytetyötä.

Pyydämmekin kauniisti teitä 12-18-vuotiaita pelaajia käyttämään tähän kyselyyn pari minuuttia. Nuorempien juniorien vanhemmat, joilla yhteystiedoissa vielä vanhemman
sähköposti: Voisitteko avata alla olevan linkin tietokoneellanne/puhelimellanne ja pyytää lastanne täyttämään tämän kyselyn? Ja jos voitte avustakaa tarvittaessa, kiitos paljon (tosin kysely on kyllä ihan helppotekoinen).
https://survey.arcada.fi/index.php/572123?lang=fi

Tuhannet kiitokset etukäteen, tässä on meille todella arvokasta tietoa!

T: Anu, Melinda ja Teo

 

*********

Hei,
Olemme liikunnanohjaajaopiskelijoita ammattikorkeakoulu Arcadasta. Teemme opinnäytetyötä, jonka aiheena on lasten ja nuorten motivaatio ja kunnianhimo jalkapalloharrastuksessa.

Opinnäytetyö tehdään yhteistyössä työn tilaajan jalkapalloseura Pallo-Pojat Juniorit ry:n kanssa kyselylomakkeen muodossa. Opinnäytetyön tavoitteena on kartoittaa 12-18-vuotiaiden lasten ja nuorten motivaatiota ja tavoiteorientaatiota jalkapalloharrastuksessa sekä selvittää syitä, mikä saa lapset ja nuoret jatkamaan jalkapalloharrastuksen parissa. Tietoa hyödynnetään Pallo-Pojat Junioreiden junioritoiminnassa 12-18-vuotiaiden lasten ja nuorten toiminnan kehittämisessä jalkapalloharrastuksen lopettamisen ehkäisemiseksi. Tämä kysely on tarkoitettu 12-18-vuotiaille jalkapalloharrastajille Pallo-Pojat Junioreiden joukkueissa.

Toivomme, että lapsesi voisi vastata kyselyyn mahdollisimman itsenäisesti, mutta tarvittaessa vanhemman avustuksella. Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja kyselyyn osallistutaan nimettömästi. Lasten vanhemmilla on lasten puolesta täysi oikeus kieltäytyä vastaamasta kyselyyn. Tutkimus suoritetaan LimeSurvey-ohjelmalla ja linkki löytyy alla. Vastaathan kyselyyn viimeistään 14.7.2019 mennessä, kiitos!

Kyselyn tiedot ja tulokset käsitellään luottamuksellisesti niin, että yksittäisiä vastaajia ei voida tunnistaa. Valmis opinnäytetyömme julkaistaan osoitteessa www.theseus.fi, jossa se on vapaasti luettavissa. Kyselyn tiedot ja tulokset säilytetään salasanoin suojattuna Arcadan palvelimilla, joihin ainoastaan tutkijoilla on pääsy. Data säilytetään puoli vuotta opinnäytetyön valmistuttua, jonka jälkeen se tuhotaan. Mikäli teillä on kysyttävää kyselylomakkeesta tai opinnäytetyöstä, pyydämme olemaan yhteydessä.

 

Pelaajille:

Hei pelaaja, PPJ haluaa tutkia seuran junioreiden motivaatiota ja tavoitteellisuutta, kehittääkseen toimintaansa. Kysely sisältää kysymyksiä tavoitteistasi, jatkosuunnitelmistasi sekä väittämiä joukkueesi toiminnasta ja ilmapiiristä. Kysely suoritetaan täysin nimettömästi. Näin yksittäistä pelaajaa ei pystytä tunnistamaan Tutkimuksen on tehnyt Arcadan ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijat Teo Hyrske ja Melinda Andler, yhdessä PPJ:n kanssa.

Suuri kiitos sinulle jo etukäteen avustasi.

Mikäli teillä on kysyttävää kyselylomakkeesta tai opinnäytetyöstä, pyydämme olemaan yhteydessä.

Terveisin,
Melinda Andler Liikunnanohjaajaopiskelija Ammattikorkeakoulu Arcada
melinda.andler@arcada.fi

Teo Hyrske Liikunnanohjaajaopiskelija Ammattikorkeakoulu Arcada
teo.hyrske@arcada.fi

Axel Orrström Valmennuspäällikkö Pallo-Pojat Juniorit ry
akke@ppj.fi

Katri Ruutu Liikuntatieteiden lehtori Ammattikorkeakoulu Arcada
katri.ruutu@arcada.fi

https://survey.arcada.fi/index.php/572123?lang=fi

 

Anu Reunanen
Toiminnanjohtaja / Executive Director
PPJ – Pallo-Pojat Juniorit
anu@ppj.fi<br /> +358504871926