PPJ - 2011 Laru

Lisää yhteystietosi seuran jäsenrekisteriin täältä!

PPJ Laru 2011 perustettiin keväällä 2016. Joukkue on iso ja voi hyvin. 50 pelaajaa valmentaa viisi palkattua ammattilaisvalmentajaa. Peluuttamisessa saamme lisäksi apua jalkapalloa ikänsä harrastaneilta ja valmentamiseen koulutetuilta vanhemmilta.

Harjoittelemme koko joukkueen voimin kahdesti viikossa. Paikkana on Pyrkän tekonurmi Lauttasaaressa ja Jätkäsaaren uusi iso PPJ-halli. Tavoitteellisille harrastajille järjestämme lisäksi fysiikkatreenit. Erillinen maalivahtivalmennus kuuluu myös valmennusohjelmaan. Osallistumme aktiivisesti Palloliiton sarjapeleihin, turnauksiin ja järjestämme harjoituspelejä muiden jalkapalloseurojen kanssa.

Toivotamme tervetulleeksi sekä aiemmin pelanneet, että uudet harrastajat. Pelaaja voi oman tilanteensa ja kiinnostuksensa mukaan osallistua vain viikkoharjoituksiin tutun porukan kanssa, tai ilmoittautua vaikka kaikkiin tapahtumiin. Harjoituksien ajaksi valmentajat jakavat osallistujat usein neljään eri ryhmään, jotta jokainen pelaaja saisi harjoitella omalla tasollaan. Välillä ryhmiä sekoitetaan. Joukkueeseemme kuuluu sekä harrastuksensa vasta aloittaneita ja futista “vain huvin vuoksi” pelaavia poikia, että todella tavoitteellisesti ja tunnollisesti harjoittelevia kavereita, jotka voittavat kansallisissa turnauksissa kaikki pelinsä.

Joukkueemme toimintasuunnitelmasta ja budjetista päättää vuosittain vanhempienkokous. Lisätietoa harrastuksen kustannuksista voit lukea tiedotteestamme myClubissa. Uudet pelaajat voivat mielellään tutustua jalkapalloharrastukseen ja joukkueeseemme kahden viikon ajan ilman sitoutumista joukkueen maksuihin, kunhan pelaajan tiedot on lisätty jäsenrekisteriin ja aloituksesta on sovittu joukkueenjohtajan kanssa.

Tiedotamme joukkueen toiminnasta säännöllisesti vanhemmille myClubin kautta. Saat viestit sähköpostilla ja voit lukea ne myös puhelinsovelluksella. Kaikki tapahtumat ja laskut näkyvät puhelinsovelluksessa. Halutessasi voit synkronoida joukkueen tapahtumat automaattisesti oman puhelimesi kalenteriin, jolloin myös viimehetken muutokset päivittyvät lähes reaaliajassa omalle ruudullesi. Taustajoukot keskustelevat ajankohtaisista asioista ja jakavat peleistä valokuvia FB-ryhmässä, jonne on pääsy vain pelaajien vanhemmilla. Joukkue raportoi taloudellisesta tilanteestaan avoimesti pelaajien vanhemmille. Vanhempien kokous hyväksyy joukkueen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuosittain.

Haluatko mukaan joukkueeseen? Mukaan voi tulla lisäämällä henkilötiedot suojattuun jäsenrekisteriimme ylläolevan linkin kautta ja lähettämällä liittymispyynnön sähköpostilla joukkueenjohtajalle. Tietosuojan vuoksi sähköpostilla ei ole hyvä lähettää lapsen henkilötietoja.

Please do not hesitate to contact us for more information in English.

Vastuuvalmentaja:
Mateus Decat

Muut valmentajat:
Oskar Stubb
Abdi Jama
Joel Särmälä
Vertti Kuusisto

Hallikaudella treenaamme Jätkäsaaren kuplahallissa keskiviikkoisin klo 15:45-17 ja perjantaisin klo 17:45-19. Lisäksi järjestämme fysiikkaharjoitukset tiistaisin klo 18:30-20 Erkkerissä ja taitokoulun siihen valituille torstaisin klo 18:45-20 Talin hallissa. Fysiikkatreenit ja taitokoulu laskutetaan joukkueen kausimaksusta erillisenä. Harjoitusten lisäksi pelaamme talviliigaa (www.talviliiga.com) ja Palloliiton futsal-sarjoja kolmella peliryhmällä. Tulemme myös osallistumaan pelipäiviin ja turnauksiin tai järjestämään omia harjoitusotteluita aktiivisuuden mukaan.