PPJ - 2011 Laru

24.9.2021 Jätkäsaaren hallissa treenien jälkeen

Lisää yhteystietosi seuran jäsenrekisteriin täältä!
Valitse ilmoittautumisen yhteydessä joukkueeksi PPJ Laru 2011 ja täytä pelaajan tiedot.

PPJ Laru 2011 perustettiin keväällä 2016. Joukkue on iso ja voi hyvin. Meillä pelaa 50 poikaa ja heitä valmentaa neljä palkattua ammattilaisvalmentajaa. Peluuttamisessa saamme lisäksi apua jalkapalloa ikänsä harrastaneilta ja valmentamiseen koulutetuilta vanhemmilta.

Harjoittelemme koko joukkueen voimin kahdesti viikossa. Paikkana on Pyrkän tekonurmi Lauttasaaressa ja Jätkäsaaren uusi iso PPJ-halli. Tavoitteellisille harrastajille järjestämme lisäksi fysiikkatreenit. Erillinen maalivahtivalmennus kuuluu myös joukkueen valmennusohjelmaan. Osallistumme aktiivisesti Palloliiton sarjapeleihin, turnauksiin ja järjestämme harjoituspelejä muiden jalkapalloseurojen kanssa.

Toivotamme tervetulleeksi sekä aiemmin pelanneet, että uudet harrastajat. Pelaaja voi oman tilanteensa ja kiinnostuksensa mukaan osallistua vain viikkoharjoituksiin tutun porukan kanssa, tai ilmoittautua vaikka kaikkiin tapahtumiin. Harjoituksien ajaksi valmentajat jakavat osallistujat usein neljään eri ryhmään, jotta jokainen pelaaja saisi harjoitella omalla tasollaan. Välillä ryhmiä sekoitetaan. Joukkueeseemme kuuluu sekä harrastuksensa vasta aloittaneita ja futista “vain huvin vuoksi” pelaavia poikia, että todella tavoitteellisesti ja tunnollisesti harjoittelevia kavereita, jotka nykyään voittavat kansallisissa turnauksissa kaikki pelinsä.

Lisätietoa harrastuksen kustannuksista voit lukea tiedotteestamme myClubissa. Uudet pelaajat voivat mielellään tutustua jalkapalloharrastukseen ja joukkueeseemme kahden viikon ajan ilman sitoutumista joukkueen maksuihin, kunhan pelaajan tiedot on ensin lisätty jäsenrekisteriin ja aloituksesta on sovittu joukkueenjohtajan kanssa.

Tiedotamme joukkueen toiminnasta säännöllisesti vanhemmille myClubin kautta. Saat viestit sähköpostilla ja voit lukea ne myös puhelinsovelluksella. Kaikki tapahtumat ja laskut näkyvät puhelinsovelluksessa. Halutessasi voit synkronoida joukkueen tapahtumat automaattisesti oman puhelimesi kalenteriin, jolloin myös viimehetken muutokset päivittyvät lähes reaaliajassa omalle ruudullesi. Taustajoukot keskustelevat ajankohtaisista asioista ja jakavat peleistä valokuvia FB-ryhmässä, jonne on pääsy vain pelaajien vanhemmilla. Joukkue raportoi taloudellisesta tilanteestaan avoimesti pelaajien vanhemmille. Vanhempien kokous hyväksyy joukkueen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuosittain.

Haluatko mukaan joukkueeseen? Mukaan voi tulla lisäämällä henkilötiedot suojattuun jäsenrekisteriimme ylläolevan linkin kautta ja lähettämällä liittymispyynnön sähköpostilla joukkueenjohtajalle. Tietosuojan vuoksi sähköpostilla ei ole hyvä lähettää lapsen henkilötietoja.

Please do not hesitate to contact us for more information in English.

Vastuuvalmentaja:
Mateus Decat

Muut valmentajat:
Oskar Stubb
Mikko Nummela
Sami Wasenius
Janne Salmivuori

Henkilöstö ja yhteystiedot

  • Joukkueenjohtaja Teemu Rautiainen puh. 050 301 2012
  • Rahastonhoitaja Tuomas Parm puh. 040 772 3450