PPJ - 2011 Laru

Lisää yhteystietosi seuran jäsenrekisteriin täältä!

PJ Laru 2011 perustettiin keväällä 2016. Tällä hetkellä aktiivista noin 50 pelaajan joukkuetta valmentaa neljä valmentajaa.

Harjoittelemme koko joukkueen voimin 2-3 kertaa viikossa. Paikkana on kesäisin Pyrkän tekonurmi Lauttasaaressa ja talvisin Jätkäsaaren Intersport Areena, sekä talvikaudella myös Erkkerihalli Lauttasaaressa. Erillinen maalivahtivalmennus kuuluu myös valmennusohjelmaan. Osallistumme aktiivisesti Palloliiton sarjapeleihin, turnauksiin ja järjestämme harjoituspelejä muiden jalkapalloseurojen kanssa. Sarjoissa ja turnauksissa edustamme yleisimmin kolmella peliryhmällä, eli Kilpa, Haaste ja Harraste.

Toivotamme tervetulleeksi sekä aiemmin pelanneet, että uudet harrastajat. Laajaan porukkaamme kuuluu sekä harrastuksensa vasta aloittaneita ja futista “vain huvin vuoksi” pelaavia poikia, että tavoitteellisesti ja tunnollisesti harjoittelevia kavereita.

Uudet pelaajat voivat tutustua joukkueeseemme kahden viikon ajan ilman sitoutumista joukkueen maksuihin, kunhan asiasta on ensin sovittu joukkueenjohtajan kanssa. Lisätietoa harrastuksen kustannuksista voit lukea tiedotteestamme myClubissa.

Haluatko mukaan joukkueeseen? Aloita laittamalla sähköpostia joukkueenjohtajalle ja sovitaan milloin treenikokeilun voisi aloittaa.

Please do not hesitate to contact us for more information in English.

Vastuuvalmentaja:
Ville Pousi

Muut valmentajat:
Leevi Sairila, Vertti Kuusisto, Julius Rantakangas