PPJ - 2011 Laru

Lisää yhteystietosi seuran jäsenrekisteriin täältä!

PPJ Laru 2011 perustettiin keväällä 2016. Joukkue on iso ja voi hyvin. Noin 40 pelaajaamme valmentaa kolme palkattua valmentajaa. Peluuttamisessa saamme lisäksi tarvittaessa apua jalkapalloa ikänsä harrastaneilta vanhemmilta.

Harjoittelemme koko joukkueen voimin 2-3 kertaa viikossa. Paikkana on Pyrkän tekonurmi Lauttasaaressa ja Jätkäsaaren uusi iso halli Intersport Areena, sekä talvikaudella myös Erkkeri. Erillinen maalivahtivalmennus kuuluu myös valmennusohjelmaan. Osallistumme aktiivisesti Palloliiton sarjapeleihin, turnauksiin ja järjestämme harjoituspelejä muiden jalkapalloseurojen kanssa.

Toivotamme tervetulleeksi sekä aiemmin pelanneet, että uudet harrastajat. Joukkueeseemme kuuluu sekä harrastuksensa vasta aloittaneita ja futista “vain huvin vuoksi” pelaavia poikia, että tavoitteellisesti ja tunnollisesti harjoittelevia kavereita.

Joukkueemme toimintasuunnitelmasta ja budjetista päättää vuosittain vanhempienkokous. Uudet pelaajat voivat mielellään tutustua jalkapalloharrastukseen ja joukkueeseemme kahden viikon ajan ilman sitoutumista joukkueen maksuihin, kunhan pelaajan tiedot on lisätty jäsenrekisteriin ja aloituksesta on sovittu joukkueenjohtajan kanssa. Lisätietoa harrastuksen kustannuksista voit lukea tiedotteestamme myClubissa. 

Haluatko mukaan joukkueeseen? Mukaan voi tulla lisäämällä henkilötiedot suojattuun jäsenrekisteriimme ylläolevan linkin kautta ja lähettämällä liittymispyynnön sähköpostilla joukkueenjohtajalle. Tietosuojan vuoksi sähköpostilla ei ole hyvä lähettää lapsen henkilötietoja.

Please do not hesitate to contact us for more information in English.

Vastuuvalmentaja:
Elias Lappalainen

Muut valmentajat:
Ville Pousi ja Leevi Sairila

Hallikaudella treenaamme Jätkäsaaren isossa kuplahallissa (Intersport Areena) keskiviikkoisin klo 18:45-20 ja sunnuntaisin klo 15:45-17, ja Erkkerihallissa harjoitellaan futsalia torstaisin klo 16-17. Harjoitusten lisäksi pelaamme talviliigaa (www.talviliiga.com) ja Palloliiton futsal-sarjaa. Tulemme myös osallistumaan pelipäiviin ja turnauksiin tai järjestämään omia harjoitusotteluita aktiivisuuden mukaan.