PPJ - 2013 Väiski

PPJ Väiski 2013 on marraskuussa 2023 perustettu jalkapallojoukkue. Joukkueen toimintaan ovat tervetulleita tutustumaan kaikki vuonna 2013 syntyneet. Mukaan voi liittyä mihin aikaan vuodesta tahansa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Seuraa joukkuetta Instagramissa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Fernando Korpi ja apuvalmentajana Eirik Orispää.

Harjoitukset

  • Kesäkaudella (huhtikuu-lokakuu) joukkue harjoittelee tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 15.45-17 Väinämöisen kentällä, Väinämöisenkatu 4
  • Lisäksi pelaajat voivat osallistua tehotreeneihin Jätkäsaaren kuplahallissa

Pelit

  • Kesäkaudella joukkue pelaa yhdellä peliryhmällä Palloliiton piirisarjaa tasolla 4
  • Piirisarjan lisäksi joukkue osallistuu aktiivisesti turnauksiin, mm. AlandiaCup, HesaCup, Helsingin kevätturnaus, KäPa kevätturnaus, Pingviini Cup ja Helsingin syysturnaus

Maksut


Jäsenmaksu (170€) sekä Palloliiton pelipassi ja -vakuutus (32€), minkä lisäksi kuukausittainen toimintamaksu on toistaiseksi 70€/kk.

Tämän lisäksi seura kerää kertaluontoista Olosuhdemaksua (100€), joka kerätään siinä vaiheessa, kun pelaaja on ollut joukkueen toiminnassa mukana noin vuoden. Olosuhdemaksu on kerran pelaajauran aikana veloitettava maksu (https://ppj.fi/infoa-pelaajille/olosuhdemaksu/)

Varusteet

PPJ:n virallisia harjoitus- ja pelivarusteita ei tarvitse hankkia ennen kuin on pelannut muutamia kuukausia. Lisätietoa virallisista varusteita löydätte varustesivulta.