Palloliiton Hgin piirin maaliskuun seuratoimija: PPJ:n Valericio Leppe

Palloliiton Helsingin piirin tiedote tänään:

Palkitsemme kuukausittain ansioituneen seuratoimijan suomalaisen jalkapallon ja seuratoiminnan eteen tehdystä työstä. Tavoitteena on nostaa esiin ihmisiä, joita ilman suomalainen jalkapalloseuratoiminta ei yksinkertaisesti toimisi ja samalla nostaa arvostusta kaikkia vapaaehtoistyötä tekeviä ihmisiä kohtaan. Maaliskuun palkittu on PPJ:n Valericio Leppe.

PPJ:n ensimmäisen tyttöjoukkueen perustaja ja valmentaja Valericio “Licho” Leppe toimii nykyään PPJ Naisten edustusjoukkueen valmentajana. Hän on yli kymmenen vuoden ajan toiminut jojona ja valmentajana aikoinaan PPJ:n 1995-syntyneiden tyttöjoukkueessa, josta on nyt tullut runko PPJ:n naisten joukkueelle. Leppe on myös aikaisemmin toiminut PPJ:n hallituksessa ja oli aloittamassa seuran tyttöjoukkueaktiviteetteja. Muutama vuosi sitten hän oli jäsenenä piirin nuorisovaliokunnassa. Leppe tunnetaan erittäin aktiivisena ja sosiaalisena PPJ:läisenä.

Helsingin piiri kiittää ja onnittelee lämpimästi Lichoa. Herralla onkin oikein juhlaviikko menossa hänen täytettyään eilen tiistaina 50 vuotta.
Palkintona hän saa piirin kumppanin Viking Linen risteilylahjakortin sekä 50 euron arvosetelin