PPJ 06 edustusjoukkueen avoimet harjoitukset pidetään 18.9 – 25.9.2017

PPJ laajentaa syksyllä kilpajoukkuetoimintaansa perustamalla edustusjoukkueen 2006 syntyneiden poikien ikäluokalle. Joukkueen avoimet harjoitukset pidetään 18.9-25.9. välisenä aikana.
Avointen harjoitusten perusteella joukkueeseen valitaan noin 16 tavoitteellista, innostunutta ja motivoitunutta pelaajaa, jotka pitävät kilpailusta, haluavat kehittyä ja mennä lajissaan mahdollisimman pitkälle. Valinnoissa painotetaan pelaajan asennetta harjoitteluun ja pelaamiseen, perustaitojen hallintaa ja pelikäsitystä. Harjoitusten tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan lähempänä harjoitusviikkoa.

Joukkueen toiminta-ajatuksena on tarjota motivoituneille nuorille jalkapalloilijoille turvallinen ja laadukas oppimisympäristö kehittyä rakastamassaan lajissa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Suomessa arvostettu juniorivalmentaja Topi Pietilä (Uefa B) ja apuvalmentajana Tommi Haavisto (Uefa B).

PPJ:n 2006 syntyneiden poikien edustusjoukkue tulee pelaamaan Suomen kärkijoukkueita vastaan, sekä osallistumaan sekä kotimaisiin että kansainvälisiin huipputurnauksiin. Joukkue osallistuu ELL-karsintaan sekä Huuhkajapäiviin. Laadukkaan urheilullisen viitekehyksen rinnalla tullaan kehittämään myös pelaajien henkistä puolta tunnistaen erilaisten pelaajatyyppien yksilölliset tarpeet ja kehittymistahti. Joukkueen toiminta starttaa loka-marraskuun vaihteessa 2017.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta ja avoimista harjoituksista antaa:

Axel Orrström, PPJ valmennuspäällikkö, puhelin 050 378 2939

Topi Pietilä, PPJ 06 edustus vastuuvalmentaja, puhelin 040 727 7405

Ilmoittautumiset osoitteeseen: topi@ppj.fi.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro suosikki pelipaikkasi.