PPJ:n 2011-syntyneiden tyttöjen joukkue aloittaa toimintansa syyskuussa

PPJ aloittaa joukkuetoiminnan vuonna 2011-syntyneille tytöille. Syksyn ajan joukkue harjoittelee kahdesti viikossa, tiistaisin klo 18-19 Johanneksen kentällä (Merimiehenkatu 2) ja sunnuntaisin kello 17-18 Lauttasaaren urheilukentällä (Lahnalahdentie 4). Pelaajat saavat osallistua molempiin tai vain sopivampiin harjoituksiin. Talvikaudella harjoituksia on kerran viikossa ja paikkana todennäköisesti Hernesaaren jalkapallohalli.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii PPJ:n junioripäällikkö ja tuore tyttöfutisvastaava Jussi Korpinen.

Ensimmäiset harjoitukset
Johanneksen kenttä (Merimiehenkatu 2) tiistai 5.9. kello 18-19
Lauttasaaren urheilukenttä (Lahnalahdentie 4) sunnuntai 10.9. kello 17-18
Ensimmäisissä harjoituksissa joukkueinfo vanhemmille.

Ilmoittaudu joukkueeseen tästä 

Ensimmäisiin treeneihin tarvitset mukaan oman pallon, juomapullon, sään mukaisen liikuntavarustuksen ja rutkasti iloista mieltä.

 

Tyttöfutis PPJ:ssä
Uuden joukkueen myötä PPJ:ssä on joukkueita tytöille kuusivuotiaasta aina aikuisten edustus- ja harrasteryhmiin saakka. Tyttöfutiksen kehittämiseen kiinnitetään tällä hetkellä erityistä huomioita ja osana tätä prosessiia on palkattu Jussi Korpinen PPJ:n tyttöfutisvastaavaksi.
Tämän vuoden stadicupissa PPJ sai Paavo Einiö -palkinnon hyvästä työstä tyttöfutkisen eteen. Myös tyttöjen toiminnassa korostuvat PPJ:n arvot iloisuus, taitavuus ja avoimuus. Uusi tyttöjoukkue perustetaan aina syksyisin, mutta siihen voi toki liittyä mukaanmyös matkan varrella. Treeneissä leikitään, liikutaan, hymyillään, nauretaan ja opetellaan jalkapallon alkeet. Kun liikkuessa on hauskaa taitotaso kehittyy lähes huomaamatta ja pian vanhemmat saavatkin ihastella tulevien taiturien tykkejä ensimmäisiä kikkoja.

Tervetuloa PPJ-perheeseen.

 

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja
Jussi Korpinen (Liikunnanohjaaja AMK)
Junioripäällikkö
0407442977
jussi.korpinen@ppj.fi

 

Juha Tikander
Toiminnanjohtaja
0503747303
tiki@ppj.fi