PPJ Fortum Tutor -ohjelmassa 2016

 

fortumtutor-intro

Fortum Tutor auttaa ja tukee valmentajia tärkeässä valmennustyössä. Tutor seuraa valmentajaa harjoitus- ja ottelutilanteissa ja antaa työkaluja toiminnan kehittämiseen. Tutor järjestää yhdessä seuran kanssa vuosittain vähintään yhden tapahtuman, johon myös vanhemmat pääsevät osallistumaan.

Fortum Tutor -ohjelma tukee pääosin alle 11-vuotiaiden lasten valmentajia ja kehittää seurojen lasten valmennusta yhdessä seurojen juniori- ja valmennuspäälliköiden kanssa.

Fortum Tutor on Fortumin merkittävin ja pitkäaikaisin sponsorointiohjelma. Se on kehitetty yhteistyössä Suomen Palloliiton kanssa ja aloitettu vuonna 2009 jalkapallossa. Myöhemmin ohjelmaan on tullut mukaan lentopallo. Samaa konseptia on kokeiltu myös muissa Fortumin toimintamaissa ja eri urheilulajeissa.

www.facebook.com/FortumTutor

www.fortumtutor.fi

PPJ:n Fortum Tutor: Sasu Setälä

Valmentajakokemus: kolme juoniorijoukkuetta pienistä isolle kentälle, ASM, BSM, piirijoukkueita, apu-/kuntovalmentaja ja fysioterapeutti liigassa 15 vuotta (HJK)

Muu relevantti työkokemus: Palloliiton lääkintäkouluttaja, Palloliiton fyysisen valmennuksen kurssit, nuorten maajoukkueen fysioterapeutti 1998-2009, vastaava fysioterapeutti Terveystalossa.

PPJ:n valmentajat mukana Tutor-toiminnassa vuonna 2016:

E06

Mikko Halonen
Ilkka Kallonen

E07
Miro Olsoni
Santtu Ahola

P03
Grigori Lamminmäki
Matti Mustonen

L05
Patrick Peltonen

R07/08 ja T02/03
Niko Vainio