PPJ KEVÄÄN TEHOTREENEIHIN ILMOITTAUTUMINEN TAAS AUKI!

Suosioita kausi kaudelta kasvattanut tehotreenit tuovat iloa PPJ:n koulun jälkeiseen aikaan taas ympäri Etelä-Helsinkiä. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan päivään. Tehotreenit ovat suunnattu PPJ:n 2008-2013 -syntyneille pelaajille.

Kevään tehotreenijakso 20.4.2020 – 29.5.2020.

Hinta: 35€/yksi päivä viikossa kuuden viikon ajan!

Tekniikkamestari (maanantaisin)

Keskitymme harjoittelemaan monipuolisesti jalkapalloilijan teknisiä taitoja. Pallo on jatkuvasti mukana harjoituksissa. Pelaaja huomaa itse hurjan kehityksen jo lyhyessä ajassa. Tekniikka opetetaan hauskalla ja opettavaisella tavalla. Sopii erityisen kehittymisenjanoisille PPJ:n pelaajille.

Maalinteko & 1vs1

Erilaisia maalinteko ja 1vs1 harjoitteita. Harjoitellaan asioita sekä hyökkääjän että puolustajan näkökulmasta. Tämä teema on tehotreenien todellinen klassikko!

Tehotytöt ***UUTUUS*** (tiistaisin)

Tytöille suunnatut Tehotreenit. PPJ:n oma Melinda Andler vastaa harjoitusten sisällöstä ja suunnittelusta. ”Mellis” on kokenut valmentaja, joka tietää täsmärohdot tyttöjen kehittämiseen.

Miniturnaus (keskiviikkoisin)

Erilaisia pienpelejä ja miniturnauksia osallistujien kesken. Ryhmä jaetaan tarvittaessa ikäryhmiin, jotta jokainen saa oman tasoisia vastustajia.

Pelipäivä (perjantaisin)

Huolellisten alkulämmittelyiden jälkeen pelataan 2x20min ottelu. Pelimuoto 5vs5 tai 8vs8.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

Jesse Laajaranta
Nuorisopäällikkö
044 263 0994
jesse@ppj.fi