PPJ:ssä on todettu koronavirustartunta

Seura on ollut yhteydessä terveydenhuollon asiantuntijoihin ja saanut toimintaohjeet tilanteeseen.

PPJ on saanut tietoonsa, että PPJ Lauttasaari 2010 joukkueessa on todettu yksi koronavirustartunta. Karanteeniin on asetettu vain sairastunut pelaaja. Joukkueen harjoitukset peruttiin keskiviikkona 11.3. varotoimenpiteenä. Terveydenhuollon kanssa käydyn selvityksen perusteella, ei ole syytä epäillä, että tartunta olisi päässyt leviämään muihin joukkueen jäseniin, minkä vuoksi joukkueen harjoitukset jatkuvat normaalisti.

Koronaviruksen aiheuttama tartuntatautiepidemia muuttuu tällä hetkellä nopeasti, minkä vuoksi PPJ päivittää toimintaohjeistuksiaan. Seura ei suosittele tällä hetkellä matkustamista ulkomaille turnauksiin tai peleihin. PPJ seuraa THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia ja on valmis tarvittaessa laajempiin toimenpiteisiin koronaviruksen tartunnanehkäisemiseksi. Vielä harjoituksia jatketaan kuitenkin normaalisti.

Joukkueenjohtajille lähetetään piakkoin sähköpostitse oma tiedote, jossa on lisäohjeita joukkueille.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen haketumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

Palloliiton tiedote: Päivitetty ohjeistus seuroille koronavirusepidemiaan liittyen 12.3.2020

Lisätietoja:

Salla Malin

PPJ:n seurakoordinaattori

040 561 9186

salla@ppj.fi

 

Aiemmat julkaisut:

3.3.2020 PPJ Tiedote: Toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi