PPJ:n treenikyytiprojektin vetäjäksi Annika Järvelin

PPJ Jätkäsaaren puuhamies Pasi Riikosen alullesaattama, julkisuuttakin saanut treenikyytipalvelu on valittu Forum Viriumin Perille Asti -hankekokeiluun mukaan. Kokeilussa luodaan uusi toimintamalli ja työkalut, joilla voidaan hallita useiden ikäluokkien kuljetukset harjoituksiin ja peleihin.
PPJ on palkannut nyt tämän määräaikaisen projektin vetäjäksi kokeneen ja osaavan palvelumuotoilija Annika Järvelinin. Tässä Annikan esittely:

“Olen designstrategi ja palvelumuotoilija ja vedän oman konsulttiyritykseni kautta erilaisia, sosiaalisesti kestäviä suunnitteluprojekteja.
Haluan ihmislähtöisen suunnittelun avulla luoda maailmaan palveluita, jotka helpottavat ihmisten arkea ja luovat yhdenvertaisempaa, onnellisempaa ja yhteisöllisempää maailmaa.
PPJ:n kyytiprojektin tarkoituksena on siirtää 1.-3. luokkalaisten pelaajien kuljetusvastuu pois vanhemmilta. Näin harjoitusvuorot voidaan aikaistaa, jolloin lapsi saa tekemistä iltapäiviin, vanhemmat voivat tehdä normaalipituisen työpäivän ja perhe voi viettää illan yhdessä. Lisäksi lasten aktiivisuus ja oma-aloitteisuus liikkua kaupungissa lisääntyy, ruuhkat ja päästöt vähenevät ja kenttävuoroja vapautuu teineille jo alkuillasta. Yhteiset pelikuljetukset vähentävät yksityisautoilun tarvetta ja auttavat saamaan otteluihin oikean määrän pelaajia.”
Annikasta ja hänen taustastaan voi lukea lisää hänen nettisivuiltaan annikajarvelin.com . Hänet tavoittaa myös sähköpostista annika(at)annikajarvelin.com.